”Schimb de experiență în tandem”, în Ibănești Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

”Schimb de experiență în tandem”, în Ibănești

Profesori, directori, specialiști în educație și reprezentanți ai ONG-urilor au participat la acest sfârșit de săptămână în Ibănești la proiectul “Schimb de experiență în tandem”, un parteneriat între Liceul Special Moldova Târgu Frumos, județul Iași, Școala Gimnazială Specială Pașcani și Școala Gimnazială Ibănești. Oaspeții au fost întâmpinați vineri dimineața în mod festiv la Școala Gimnazială Ibănești de cadre didactice și de elevi cu flori, îmbrăcați în costume populare.

Potrivit reprezentanților Primăriei comunei Ibănești, colaborarea, schimbul de idei, de experiență și prezentarea de modele de succes au fost principalele obiective ale conferinței desfășurate. Au fost prezentate și proiectele pe care le desfășoară școlile și s-a discutat despre acțiuni comune viitoare.

„Colaborarea noastră va continua, chiar anul acesta ne vom reîntâlni în Ibănești cu partenerii și prietenii noștri de la Liceul Special Moldova”, a precizat prof. Ingrid Dan, directoarea Școlii Gimnaziale Ibănești.

De asemenea, oaspeții au avut ocazia să viziteze comuna Ibănești și să descopere frumusețea și istoria locurilor din Ibănești.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE