Home / Administratie / Drum comunal din Iernut, modernizat

Drum comunal din Iernut, modernizat

Conducerea Primăriei orașului Iernut, titulara proiectului “Modernizare drum comunal DC 85 Iernut – Deag, oras Iernut, județ Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în orașul Iernut, oraș Iernut și sat Deag.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: http://.apmms.ampm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  Terapia cu animale la Fundația Transilvană Alpha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rezultate excepționale la Cupa Sonkei 2022

Clubul Bushi Shindo Arte Marțiale din Târgu Mureș au urcat pe podium la Cupa Sonkei …