Ștranduri și piscine în Târgu Mureș. Unde te poți  bucura de apă, dar și de soare Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6090 Vizualizări

Ștranduri și piscine în Târgu Mureș. Unde te poți bucura de apă, dar și de soare

În orașul Târgu Mureș, dar și în apropiere, sunt mai multe locuri în care cei care iubesc apa și soarele se pot relaxa. Iată câteva ștranduri și piscine în Târgu Mureș atât la interior, cât și la exterior. La finalul articolului, în rubrica de comentarii, vă invităm să adăugați și alte zone de relaxare cu apă care ar trebui incluse în această listă.

Complexul de Agrement și Sport „Mureșul”. În timpul sezonului de vară, aici își petrec timpul liber, în medie, 8.000 de persoane zilnic. Aici se găsesc: un bazin olimpic acoperit cu balcon presostatic, cu 20 blocstarturi pentru sportivi, bazin pentru înotători, bazin pentru începători, două bazine pentru copii , o piscină din prolipropilenă pentru cei sub 3 ani și mai multe topogane acvatice.

Este amenajată și o plajă cu pajiște naturală, sistem de udat și irigat, care se cosește cu regularitate. Aceasta este situată în jurul bazinelor de înot și este dotată cu șezlonguri, balansoare și umbrele de soare. De asemenea, există și mai multe terenuri pe care se pot practica diverse sporturi.

Piscina „ing. Mircea Birău”. Este la interior și se adresează și celor care vor să facă sport. Cei care vor să meargă aici trebuie să țină cont și de câteva sfaturi. De exemplu, bazinul mare, de marți până vineri, între 12:00 și 16:00, trei din cinci culoare sunt rezervate sportivilor sub 10 ani, între 16:00 și 18:00 – două culoare sunt rezervate sportivilor sub 10 ani, iar sâmbăta și duminica, între 6:00 și 22:00 este deschis doar pentru public în totalitate. În ceea ce privește bazinul mic, programul este următorul: de marți până vineri în intervalul orar 10.00 – 12.00 – înot pentru bebeluși și aquagym, 12.00 – 18.00 – curs de înot, iar sâmbătă și duminică între orele 6.00 – 22.00 – deschis doar pentru public.

Ștranduri și piscine în Târgu Mureș. Universitatea „Palade” are zonă de recuperare

Aqua Day Spa. Se află în complexul Business, la ieșirea din orașul Târgu Mureș, spre Sighișoara. Piscina are o lungime de 20 de metri și o lățime de 10 metri. Datorită tavanului și a pereților mobili confecționați din sticlă, pe timpul verii puteți beneficia de circulația liberă a aerului, iar în timpul iernii de o temperatură confortabilă. În imediata apropiere a piscinei se află o plajă cu o suprafață de 1000 de metri pătrați, care cuprinde 130 de șezlonguri, baldachine și balansoare.

Black Lord. Este o piscină exterioară care se află în incinta hotelului cu același nume. Se pot bucura de piscină atât cei cazați în hotel, cât și cei care vor să petreacă o zi aici. Pe lângă cea exterioară există și una interioară cu apă sărată încălzită în permanență. La exterior există și șezlonduri. Se află în Târgu Mureș, pe Strada Insulei numărul 35.

Salus per Aquam. Este la interior, localizată în Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Accesul în piscină se poate face doar pe bază de programare la recepție sau telefonic, la numărul 0265 215 551, interior 404. Programul de funcționare este între 7.00 și 21.00, de luni până duminică, cu excepția zilei de marți, de la 16.00 la 21.00.

Ștranduri cu apă sărat aproape de Târgu Mureș

Ștrandurile din Sângeorgiu de Mureș. Cei interesați de ștranduri și piscine în Târgu Mureș pot opta și pentru câteva care se află foarte aproape de oraș. Unul dintre acestea este complexul Apollo Welness Club, care se află în comuna limitrofă orașului Târgu-Mureș. Aici puteți găsi bazine exterioare cu zonă de șezlonguri. Centrul de agrement are o suprafață de 24.000 de metri pătrați. Există piscine cu apă dulce și bazin cu apă sărată. De asemenea, există și mini piscină pentru copii, locuri de joacă pentru cei, dar și terase, zone de relaxare. Există chiar și o zonă dedicată nudiștilor. Aici mai puteți face și sport, pentru că există zone amenajate pentru acest lucru, iar ca ziua de relaxare să fie completă există posibilitatea de a apela la apela la serviciile unui maseur.

Ștrandul din Ideciu de Jos. Pe timpul verii, este deschis de luni până duminică. Stațiunea Balneoclimaterică Ideciu de Jos se afllă în zona superioară a râului Mureș, între Muncții Gurghiului și râul Mureș. Apele ștradului sunt bogate în calciu, magneziu, fluor, iod, brom, sulf și fier. Apa de aici face bine la diverse afecțiuni ale sistemului nervos, aparatului respirator, probleme ginecologice sau reumatism. Intrarea pentru un adult este 20 de lei, iar închirierea unui șezlong costă același preț.

Ștrandul Lacul Ursu Sovata. Se află la poalele Munților Gurghiului, în stațiunea Sovata. Lacul Ursu este considerat cel mai mare și cald lac helioterm din lume, singurul lac din lume despre care se spune exact data la care s-a format (27 mai, 1875) și singurul lac cu apă sărată înconjurat de o vegetație bogată. Ștrandul are program zilnic, între orele 10:00 – 18:00. Între orele 13:00 și 15:00, turiștii sunt rugați să iasă din apă, dar au posibilitatea să rămână în incinta ștrandului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE