Kevin Spacey nu mai scapă de acuzații Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Kevin Spacey nu mai scapă de acuzații

Actorul american Kevin Spacey, inculpat pentru patru agresiuni sexuale asupra unor bărbaţi în Marea Britanie, va compărea joi în faţa unui tribunal din Londra, a anunţat poliţia britanică, potrivit AFP.

„Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, a fost oficial inculpat” luni, a precizat Metropolitan Police într-un comunicat.

„El va compărea la Westminster Magistrates Court joi, 16 iunie, la 10.00 (09.00 GMT)”, a adăugat sursa citată. La sfârşitul lunii mai, parchetul britanic şi-a dat acordul pentru urmărirea penală a starului din seria ‘House of Cards’ pentru patru acuzaţii de agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi din martie 2005 şi până în aprilie 2013.

Actorul este acuzat de asemenea că a forţat o persoană să participe la o activitate sexuală cu penetrare fără consimţământul său.

Kevin Spacey s-a declarat atunci „dezamăgit”, dar şi-a anunţat intenţia de a se prezenta în faţa justiţiei britanice pentru a-şi „dovedi nevinovăţia”.

Două inculpări vizează fapte de agresiune sexuală în martie 2005 la Londra asupra unui reclamant. O altă agresiune sexuală vizează un al doilea reclamant în august 2008, care l-a acuzat de asemenea că l-a forţat la o activitatea sexuală cu penetrare fără consimţământul său.

AFP

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE