Ordin de Prefect: activități și mesaje antidrog la evenimentele din Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 371 Vizualizări

Ordin de Prefect: activități și mesaje antidrog la evenimentele din Mureș

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a semnat miercuri, 15 iunie, un ordin care are ca obiectiv principal susținerea campaniei antidrog în județul Mureș.

Mai exact, “autorităţile administraţiei publice locale din judeţul Mureş vor lua măsuri pentru includerea în programul evenimentelor cu public numeros organizate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale (concerte, festivaluri, zile ale localităţilor, târguri, etc.) a unor activităţi specifice de informare şi conştientizare a riscurilor şi consecinţelor negative ale consumului de droguri”, se arată în Ordinul de Prefect.  

“Drogurile distrug vieți, gratuit! Fenomenul consumului de droguri ia amploare și acest lucru ne determină să reacționăm ferm. Printr-un parteneriat puternic între autorități, societate civilă și părinți putem slăbi influența celor certați cu legea la evenimentele publice și nu numai. Am emis un Ordin de Prefect prin care cerem organizatorilor de evenimente din județul Mureș includerea în program a unor acțiuni și campanii menite să atragă atenția asupra riscurilor și consecințelor negative ale consumului de droguri. Credem cu tărie că rolul familiei este esențial mai ales în rândul tinerilor. Dincolo de campanii sau alte activități care condamnă consumul acestor otrăvuri, stă scopul comun care ne unește și care ne determină să luăm măsuri. Mulțumim tuturor partenerilor pentru implicare și pentru faptul că înțelegem, cu toții, că doar împreună, prin acțiuni ferme și unitare, putem lupta împotriva acestui fenomen îngrijorător”, a afirmat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Porivit informațiilor furnizate de Cancelaria Prefectului, ”acolo unde este cazul, organizatorii evenimentelor se pot consulta cu specialiștii Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Târgu Mureş, din cadrul Agenției Naționale Antidrog.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE