Varice. Una dintre cele mai mari probleme ale verii. Te invităm să afli cum să scapi Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 335 Vizualizări

Varice. Una dintre cele mai mari probleme ale verii. Te invităm să afli cum să scapi

”Sănătatea este pe primul loc”, susține Dr. Iosif Balint, medic specialist, doctor în științe medicale și cadru universitar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș. În asentimentul acestui dicton și fiind un promotor al acțiunilor ce promovează medicina preventivă, Dr. Iosif Balint organizează evenimentul ”Picioare grele, umflate? Scapă ușor de simptome vara aceasta!”, ce va avea loc la data de 16 iunie, ora 18.30, în locația de pe strada Plutelor nr.1, Târgu Mureș.

Este o acțiune dedicată persoanelor cu probleme la nivelul sistemului circulator, celor care au dezvoltat varice, dar și celor care doresc să prevină aceste afecțiuni. Participarea este gratuită, dar necesită înregistrare în prealabil la adresa https://forms.gle/7PRuN6zmKB9fYVhGA.

Vara, din cauza temperaturilor ridicate, venele se dilată, aspect ce face ca varicele să pară mult mai mari, să se întindă, să se lungească. De aceea, această problemă ar trebui să fie tratată cu mai multă atenție. În cadrul evenimentului ”Picioare grele, umflate? Scapă ușor de simptome vara aceasta!” vor fi oferite informații importante despre metodele existente pentru ameliorarea și eliminarea simptomelor venelor varicoase, despre categoriile de persoane predispuse la agravarea simptomelor varicelor dacă nu se intervine la timp, dar și despre soluțiile de prevenire și tratament pentru afecțiunile sistemului circulator.

Varicele afectează unul din cinci adulți, cu o incidență mai ridicată în rândul femeilor cu vârstă de peste 50 de ani. Sunt vene proeminente – dilatate, inflamate și de culoare albăstruie – care apar la suprafața pielii, de regulă la nivelul membrelor inferioare, în zona gambelor și a coapselor. Varicele apar ca urmare a unei afecțiuni a sistemului circulator, dar se dezvoltă și din cauza unui stil de viață sedentar și pot fi, totodată, o consecință a obezității. În același timp, ele apar și la anumite categorii profesionale care implică statul prelungit în picioare. Poți afla mai multe informații în cadrul evenimentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE