Home / Stiri din vecinatatea Romaniei / Casa Regală Britanică, fotografii inedite
Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/

Casa Regală Britanică, fotografii inedite

Distribuie

Regina Elisabeta a II-a, fiul său Charles, prinţ de Wales şi nepotul William, duce de Cambridge, au făcut publice, duminică, mai multe fotografii de familie realizate de-a lungul timpului, pentru a marca Ziua Tatălui în Marea Britanie, informează DPA/PA Media.

William a publicat o fotografie în care poate fi văzut râzând, înconjurat de copiii săi, într-o vacanţă în Orientul Mijlociu, în timp ce regina şi prinţul Charles au împărtăşit fotografii vechi pe conturile lor oficiale de Twitter. Palatul Kensington a precizat că fotografia cu ducele de Cambridge a fost realizată în Iordania în toamna anului 2021. În aceasta, William îi are de-o parte şi de alta pe prinţul George, în vârstă de opt ani, şi pe prinţesa Charlotte, de şapte ani, în timp ce prinţul Louis, în vârstă de patru ani, stă pe umerii lui.
Contul oficial de Twitter al familiei regale a distribuit o fotografie care o înfăţişează pe regină, în tinereţe, zâmbind în timp ce se află într-o grădină cu faţa spre tatăl său, regele George al VI-lea, în 1946. Monarhul poartă o rochie lungă, de vară, în timp ce tatăl său, care a murit în 1952, este îmbrăcat în costum şi cravată.

Prinţul Charles şi soţia sa, ducesa de Cornwall, au făcut publice trei fotografii de familie, însoţite de o urare de Ziua Tatălui. Prima este o imagine alb-negru cu prinţul alături de tatăl său, ducele de Edinburgh, ambii în uniforme.

(www.agerpres.ro)

Foto: www.ancapavel.ro

 

De asemenea, verificati

Mii de credincioşi, omagiu fostului papă Benedict al XVI-lea

Distribuie Mii de credincioşi s-au adunat luni dimineaţa la Vatican pentru a-i aduce un ultim …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.