Home / Administratie / Schimb imobiliar de 200.000 de euro aprobat de Consiliul Local Târgu Mureș

Schimb imobiliar de 200.000 de euro aprobat de Consiliul Local Târgu Mureș

Distribuie

Pentru implementarea proiectului național privind noul Muzeu al fotografiei şi tehnicii foto, investiție ce va fi realizată prin Planul Național de Redresare şi Reziliență (PNRR),  având o valoare de 9,7 milioane de Euro și inițiat de primar, s-a identificat o clădire care îndeplinește cerințele acestui obiectiv, au anunțat luni, 20 iunie, reprezentanții Serviciului Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

”Amplasamentul care va găzdui viitorul muzeu se află situat în Târgu Mureș, pe strada Bolyai nr.18 și constă într-un teren intravilan și construcții. Acest imobil se află aproape în totalitate în proprietatea Municipiului Târgu Mureș, cu excepția unui apartament, având destinația de farmacie, aflat în proprietatea SC Ropharma SA. Prin urmare, consilierii locali au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, schimbul de imobile între Municipiul Târgu Mureş, care va prelua din proprietatea SC Rophara SA apartamentul înscris în CF 128331-C1-U1 Târgu Mureş, situat pe strada Bolyai nr. 18, evaluat la valoarea de 203.000 euro, şi va atribui în proprietatea SC Rophara SA imobilul situat în strada Secuilor Martiri nr. 12, sc.12, ap. SP. VIII, identificat în CF nr. 120886-C1-U52 Târgu Mureş, evaluat la valoarea de 202.000 euro”, se menționează în comunicat.

Conform sursei citate, ”prin acest schimb de imobile, proiectul va îndeplini toate cerințele legale și va fi depus pentru finanțare.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Doi atleți mureșeni premiați la Campionatul Național U20

Distribuie În perioada 9-10 martie s-a desfășurat la București finala Campionatului Național de Atletism U20, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.