Home / Consiliul Judetean Mures / 300.000 de lei alocați din bugetul județului Mureș pentru trei activități culturale

300.000 de lei alocați din bugetul județului Mureș pentru trei activități culturale

Distribuie

Aleșii județeni au aprobat marți, 21 iunie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Mureş nr. 26/28 februarie 2022 pentru aprobarea participării Consiliului Judeţean Mureş la organizarea, desfăşurarea şi finanţarea unor activităţi culturale şi sociale de interes public judeţean.

Astfel, hotărârea respectivă a fost completată cu trei activități noi care vor beneficia de o finanțare totală de 300.000 de lei de la bugetul Consiliului Județean după cum urmează: 250.000 de lei pentru Vâltoarea Mureșeană (23-28 august, organizator: Asociația pentru Târgu Mureș), 25.000 de lei pentru Săptămâna cultural-educativă ”Artă bizantină și tradiții universale” (8-14 august, organizator: Asociația ”Micul Creștin) și 25.000 de lei pentru Muzeul Satului Șerbeni (27 august, organizator: Asociația pentru Integrare Socială).

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zeci de sancțiuni pentru târgumureșenii cu ”clădiri neîngrijite”! Impozite majorate cu 300%, 400% și chiar 500%!

Distribuie Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe la o ședință ordinară …