Home / Administratie / Consiliul Județean Mureș, transfer de imobile către Primăria Corunca

Consiliul Județean Mureș, transfer de imobile către Primăria Corunca

Consilierii județeni au aprobat marți, 21 iunie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, transmiterea unor imobile din domeniul public al Judeţului Mureş în domeniul public al Comunei Corunca.

”Prin adresa nr. 4404/17 mai 2022, înregistrată la Consiliul Județean Mureș sub nr. 13.159/17 mai 2022, Comuna Corunca ne transmite Hotărârea Consiliului Local al Comunei Corunca nr. 39 din 16 mai 2022 privind solicitarea adresată Consiliului Județean Mureș pentru trecerea drumului județean DJ135 C și a două podețe din domeniul public al Județului Mureș în domeniul public al Comunei Corunca. Imobilele care sunt solicitate a fi transmise din domeniul public al Județului Mureș în domeniul public al Comunei Corunca nu mai îndeplinesc condițiile specifice unui drum județean așa cum sunt ele precizate în actele de reglementare legală în vigoare”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Târgu Mureș: Investiții de un milion de lei pentru reabilitarea spațiilor de joacă și agrement

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rezultate excepționale la Cupa Sonkei 2022

Clubul Bushi Shindo Arte Marțiale din Târgu Mureș au urcat pe podium la Cupa Sonkei …