Home / Business / Hotărâre care vizează Parcul Industrial Mureș, modificată

Hotărâre care vizează Parcul Industrial Mureș, modificată

Aleșii județeni au aprobat marți, 21 iunie, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 15 din 25 ianuarie 2007 privind cuprinderea în domeniul public al judeţului Mureş a obiectivului Parc Industrial Vidrasău – Târgu Mureş cu modificările și completările ulterioare. Astfel, în Anexa la hotărâre, la coloana nr. 4 “Elemente de identificare” după poziția “Drum asfaltat” se introduce poziția „Drum pietruit”, iar la coloana nr. 6 „Valoare de inventar” după valoarea „1.704.116,46” se introduce valoarea „585.150,50”.

”Prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 70/2022 privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 15 din 25 ianuarie 2007 privind cuprinderea în domeniul public al Județului Mureș a obiectivului Parc Industrial Vidrasău – Târgu Mureș, a fost modificată și înlocuită și anexa la hotărâre, deoarece valoarea de inventar aferentă bunurilor parcului industrial era una singură ne fiind defalcată pe componente. La acel moment din eroare nu a fost cuprins și bunul drum pietruit care are o valoare de inventar de 585.150,14 lei”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Citeste si:  Hop-ul cel mare. Cu cât cumpărăm rechizitele școlare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Pentru mine tu ești Ceaușescu” la Cinema ARTA în Joia Muzeală

Cu ocazia împlinirii unui an de existență a programului „Joia Muzeală”, Muzeul Județean Mureș și …