Polițiștii mureșeni, un Bacalaureat în siguranță Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

Polițiștii mureșeni, un Bacalaureat în siguranță

Polițiștii mureșeni au luat măsuri pentru derularea în condiții de siguranță a examenului de Bacalaureat. Au stabilit o serie de măsuri de siguranţă publică în zona adiacentă centrelor unde se susţin examenele, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, precum şi pentru depistarea şi luării măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportament sau prin activităţile pe care le desfăşoară, afectează ordinea şi liniştea publică.

Polițiștii angrenați în această misiune intensifică activitățile specifice de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă şi a oricăror acţiuni de natură să împiedice desfăşurarea normală a activităţilor. 

Polițiștii rutieri sunt prezenți pe căile de acces ce duc spre unităţile de învățământ în care se organizează examene, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, pentru prevenirea accidentelor şi blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea circulaţiei, potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul de Relații Publice din cadrul IPJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE