„Școala Ardeleană. Ieri, azi, mereu”, eveniment organizat de UMFST și UNATC București Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 253 Vizualizări

„Școala Ardeleană. Ieri, azi, mereu”, eveniment organizat de UMFST și UNATC București

Comunitatea academică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș este invitată să participe miercuri, 22 iunie 2022, ora 15:00, în Aula Magna a UMFST (Str. Nicolae Iorga, nr. 1, Clădirea A), la evenimentul „Școala Ardeleană. Ieri, azi, mereu”.

„Această primă ediție a evenimentului organizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București oferă o perspectivă culturală asupra Școlii Ardelene, cel dintâi nucleu iluminist din cultura română, perspectivă încununată de momente folclorice, recital de poezie românească, dramatizarea teatrală a celor mai importante momente istorice ale epocii transilvănene și inaugurarea Grupului Statuar Școala Ardeleană (Piața Victoriei, Târgu Mureș)” au transmis reprezentanții UMFST.

Evenimentul se va bucura de prezența Ministrului Culturii, dl Lucian Romașcanu, a distinșilor parteneri din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, precum și a artiștilor târgumureșeni.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE