Trupa de dans Re-born, premii la nivel european Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

Trupa de dans Re-born, premii la nivel european

Trupa de performanță Re-born de la Palatul Copiilor din Târgu Mureș a făcut furori într-o competiție internațională. Încă o dată ne-a convins, coregrafa Mihaela Codreanu deține formula unui dans de succes.

Festivalul-Concurs Internaţional de Gimnastică şi Dans ,,Prietenia” Vaslui 2022 a reunit şi în acest an, în perioada 6-12 iunie 2022, ansambluri și formații coregrafice din Bulgaria, Cipru, Italia, Malta, Republica Moldova, Spania, Ucraina, Ungaria şi România. La această ediţie, ca de obicei, sub deviza „Dansul uneşte oamenii”, au concurat peste 2.500 de copii şi adolescenţi.

Trupa de dans Re-born s-a evidențiat la nivel european și a obținut două locuri I, la dans contemporan și hip-hop.

Tot două locuri I a obținut și la Concursul Național de dans Fantezii de vară Bârlad, desfășurat în perioada 8-12 iunie. Aici a obținut și marele prmeiu la categoria de vârstă clasele IX-XII. Este o competiție de anvergură, în care s-au înscris formații de dans din 18 județe ale României, dar și din Republica Moldova.

Membrele trupei sunt Jakob Antonia, Jimborean Adelina, Jookoman Maria, Ghizdavăț Mara, Macarie Ramona, Popa Andreea, Gabor Raisa, Urzică Bianca, Dogaru Alessia, Albert Amalia, Kiss Cristina și Cherteș Georgiana. Felicitări fetelor. Ne-ați încărcat sufletul cu sentimente de aleasă prețuire și considerație !

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE