”Undă verde” pentru extinderea Spitalului de Urgență Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1716 Vizualizări

”Undă verde” pentru extinderea Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Consilierii județeni au încuviințat marți, 21 iunie, într-o ședință ordinară de lucru, realizarea de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a investițiilor „Construire corp clădire prin extindere și etajare corp O și P pentru amenajare spitalizare de zi” și “Construire corp clădire vestiare personal”, în incinta imobilului situat în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, identificat în C.F. nr. 143348/Târgu Mureș, care face parte din domeniul public al județului Mureș, aflat în administrarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Potrivit Raportului de specialitate aferent proiectului de hotărâre, proiectul „Construire corp clădire prin extindere și etajare corp O și P pentru amenajare spitalizare de zi” propune realizarea unei structuri de spitalizare de zi pentru 123 de paturi în structura Spitalului și a serviciului de internare – primire, ”conform normelor și normativelor în vigoare, prin construcția unui corp de clădire în cadrul clădirii principale C8 de la adresa strada Gheorghe Marinescu nr. 50, clădire în care funcționează majoritatea secțiilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.” ”Construcția noului corp de clădire se propune a se realiza în curtea interioară corpurilor A, B, P, O având o suprafață construită de 352 de metri pătrați și o supraetajare a corpurilor O, P având un regim de înălțime D+P+3D și comunicarea cu clădirea existentă.”

În ceea ce privește proiectul “Construire corp clădire vestiare personal”, se propune ”construirea unui corp de clădire amplasat în curtea interioară delimitată de corpurile F, G, H, I din cadrul construcției clădirii principale a unității sanitare, respectiv a corpului C8 din cartea funciară.

”Curtea interioară propusă în vederea menajării vestiarelor pentru personal are o suprafață de 587 de metri pătrați și se va construi cu un regim de înălțime în care să nu fie depășită înălțimea corpurilor F, G, H, I care au un regim de înălțime de S + P + 3E și va comunica cu clădirea existentă. Clădirea va avea o structură metalică , închideri din panou sandwich și pereți de compartimentare din ghips carton. Clădirea va deservi un număr de 2.100 de persoane care își desfășoară activitatea în trei ture de lucru”, se menționează în același Raport de specialitate, document întocmit de Alin Mărginean, director executiv al Direcției Economice din cadrul Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE