Home / Cultură / Vacanța Mare la Palatul Culturii

Vacanța Mare la Palatul Culturii

Muzeul Județean Mureș organizează activități activități creative în spațiile expoziționale și de educație muzeală ale Palatului Culturii în perioada 21-30 iunie, de marți până vineri în intervalul orar 10:00- 11:30. Evenimentul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între șase și zece ani.

Cu doar opt lei, copiii vor putea participa la „Quiz despre Palatul Culturi” în 21 iunie, „Litere, grafii, caligrafii ArtNouveau” în 22 iunie, „Quiz Galeria de Artă Românească Modernă” în 28 iunie, „Quiz Galeria de Artă Maghiară” în  29 iunie iar în ziua de 30 iunie cei mici vor putea alege „ Joaca la Palatul Culturii”.

Prin aceste activități, echipa Muzeului Județean își propune printre obiective: familiarizarea cu noțiuni elementare legate de istoria Palatului Culturii (istorie locală, arhitectură, curente artistice) și a patrimoniului muzeal adăpostit de acesta; promovarea unor repere artistice importante în rândul copiilor (arta modernă românească și maghiară fiind bine reprezentate în galeriile de artă ale Palatului Culturii); asimilarea regulilor de bază ale vizitării muzeelor. De asemenea copiii vor putea să ia contact, prin vizite ghidate, cu detalii fascinante ale celei mai frumoase clădiri din Târgu-Mureș; să-și dezvolte interesul pentru cultură, patrimoniu și obiectele de artă, pe toată durata activității, prin instrumente interactive și joc.

Înscrierea se face la numărul de telefon 0726600565 sau la adresa de e-mail: educatie@muzeulmures.ro

MAi multe detalii puteți afla accesând linkul: http://muzeulmures.ro/vacanta-la-palatul-culturii/

Mălina MORARU

Citeste si:  Incendiu la o hală industrială din Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ASCA Reghin, la o nouă performanță

După ce anul trecut marcau o premieră, ”Tura de mare” când 17 cicliști reghineni parcurgeau …