Home / Sanatate / Servicii de îngrijiri la domiciliu, la Spitalul Clinic Județean Mureș

Servicii de îngrijiri la domiciliu, la Spitalul Clinic Județean Mureș

Începând cu data de 1 mai 2022, Spitalul Clinic Județean Mureș asigură și Servicii de îngrijiri la domiciliu, atât în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mureș, cât și servicii la cerere.

”Dosarele pentru pacienții eligibili pentru servicii decontate de către CJAS Mureș se întocmesc la recomandarea medicului curant sau a medicului de familie, urmând a fi predate la CJAS pentru înregistrare și aprobare. Dosarele (două exemplare per pacient) trebuie să cuprindă: bilet de externare/scrisoare medical, recomandarea pentru îngrijiri la domiciliu, dovada de asigurat, copie după buletin/carte de identitate”, a informat miercuri, 22 iunie, Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean Mureș.

Lista prețurilor pentru servicii la cerere, pentru îngrijirile la domiciliu este atașată pe site-ul Spitalului Clinic Județean Mureș, www.spitaljudeteanmures.ro, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0720-549.198, dr. Cristina – Monica Bogățan.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  1044  persoane angajate prin AJOFM Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Colectarea deșeurilor nu se scumpește, deocamdată, la Sighișoara

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au respins luni, 27 iunie, cu prilejul unei ședințe extraordinare …