Viitor pentru sportul popicelor mureșene Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 378 Vizualizări

Viitor pentru sportul popicelor mureșene

Cei mai tineri popicari târgumureșeni au dominat întrecerile finalelor Campionatului Național individual Juniori U14, respectiv la concursul naţional pentru juniori mici U12, fete şi băieţi, asigurând practic viitorul acestei discipline în Târgu Mureș. La competiția disputată la sfârşitul săptămânii trecute pe arena de popice din Târgu Mureș sportivii legitimați la CS Electromureș Romgaz și CSM au cucerit în cadrul celor trei probe disputate, individual clasic, perechi și individual combinat, un total de 17 medalii, dintre care 5 de aur, 8 de argint și 4 de bronz.

La întreceri CS Electromureș Romgaz a fost reprezentat de Diana Maria Stana, Ádám Pálma Vivien, Balogh Zsofia, Orosz Tamás Krisztián, Hegyi Árnold Hunor și Pápai Szabolcs-Kálmán, pentru CSM au concurat Alexia Ilina Doarje și Fazakas Robert, iar antrenorii au fost Orosz István la fete și Seres Jozsef la băieți.

Performera competiției a fost de departe Diana Maria Stana, care a devenit triplă campioană națională, câștigând medalia de aur la toate cele trei probe din întrecerile categoriei U14. În afara celor două probe individuale, clasic și combinat, ea a mai urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la perechi, alături de componenta CSM Alexia Ilinca Doarje. Celelalte titluri de campioni au fost obținute de perechea Orosz Tamás Krisztián-Fazakas Robert, tot o combinată Electromureș-CSM, la perechi U14 și Ádám Pálma Vivien (Electromureș Romgaz), la  individual clasic U12.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE