Home / Recomandări zi de zi / Activități antidrog la Festivalul Moonfest din Mica

Activități antidrog la Festivalul Moonfest din Mica

În prima zi a Festivalului MoonFest, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și ai Biroului Siguranță Școlară împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog se află printre tineri pentru a le aduce la cunoștință că se pot distra și dacă nu consumă substanțe psihoactive.

”Adolescenții sunt informați cu privire la consecințele consumului de droguri și pentru a se convinge de efectele pe care acestea le au asupra organismului, sunt invitați să testeze ochelarii care distorsionează realitatea, simulând efectele psihomotorii ale consumului de alcool și droguri. În discuțiile cu tinerii, polițiștii pun accent pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit. În proximitatea festivalului cât și în localitatea Mica sunt prezente șase filtre rutiere și opt echipaje de poliție, care asigură un climat de ordine și siguranță publică și efectuează verificări cu privire la consumul de alcool sau substanțe psihoactive, la volan. Având în vedere specificul festivalului, tinerilor nu le rămâne decât să își facă amintiri frumoase și să se distreze, în limitele legale”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  INEDIT. Ultramaraton de 144 de ore organizat în județul Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deconturi pentru Programul Tomata, în județul Mureș

Continuă plățile pentru beneficiarii Programului Tomata, a anunțat, în data de 11 august 2022, Biroul …