Home / Administratie / Demisie din Consiliul Județean Mureș

Demisie din Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au luat act marți, 21 iunie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, de demisia consilierului județean UDMR Birtalan István – Balázs (28 de ani, inginer).

Redăm, în rândurile de mai jos, hotărârea integrală:

”Articolul 1. Se ia act de demisia domnului Birtalan István – Balázs, consilier județean ales la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 pe lista de candidați ai Uniunii Democrate Maghiare din România – Organizația Județeană Mureș și se constată încetarea de drept a mandatului acestuia, începând cu data de 14 iunie 2022.

Articolul 2. Se declară vacant locul ocupat de domnul Birtalan István – Balázs în cadrul Consiliului Județean Mureș.

Articolul 3. Prezenta hotărâre se comunică persoanei nominalizate la articolul 1, Uniunii Democrate Maghiare din România – Organizația Județeană Mureș, Tribunalului Mureș, candidatului declarat supleant pentru funcția de consilier județean din partea Uniunii Democrate Maghiare din România – Organizația Județeană Mureș, precum și Direcției economice și Serviciului resurse umane din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș.”

Potrivit listei de candidați de la alegerile locale din 2020, următorii candidați UDMR aflați pe lista membrilor supleanți sunt, în ordine, următorii: Paizs Tibor (48 de ani, administrator, Curteni – Sântana de Mureș), Szentgyörgyi Anna (47 de ani, oficiant – manager, Gănești) și Molnár Botond (27 de ani, jurist, Târgu Mureș).

Alex TOTH

Citeste si:  Un nou centru comercial deschis la Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Interviu cu Petrișor Bordea, viitor elev militar

Așa cum v-a obișnuit, echipa cotidianului Zi de Zi caută spre a evidenția excelența în …