Demisie din Consiliul Județean Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4605 Vizualizări

Demisie din Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au luat act marți, 21 iunie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, de demisia consilierului județean UDMR Birtalan István – Balázs (28 de ani, inginer).

Redăm, în rândurile de mai jos, hotărârea integrală:

”Articolul 1. Se ia act de demisia domnului Birtalan István – Balázs, consilier județean ales la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 pe lista de candidați ai Uniunii Democrate Maghiare din România – Organizația Județeană Mureș și se constată încetarea de drept a mandatului acestuia, începând cu data de 14 iunie 2022.

Articolul 2. Se declară vacant locul ocupat de domnul Birtalan István – Balázs în cadrul Consiliului Județean Mureș.

Articolul 3. Prezenta hotărâre se comunică persoanei nominalizate la articolul 1, Uniunii Democrate Maghiare din România – Organizația Județeană Mureș, Tribunalului Mureș, candidatului declarat supleant pentru funcția de consilier județean din partea Uniunii Democrate Maghiare din România – Organizația Județeană Mureș, precum și Direcției economice și Serviciului resurse umane din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș.”

Potrivit listei de candidați de la alegerile locale din 2020, următorii candidați UDMR aflați pe lista membrilor supleanți sunt, în ordine, următorii: Paizs Tibor (48 de ani, administrator, Curteni – Sântana de Mureș), Szentgyörgyi Anna (47 de ani, oficiant – manager, Gănești) și Molnár Botond (27 de ani, jurist, Târgu Mureș).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE