Două străzi din Livezeni modernizate cu 1,3 milioane de lei Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1023 Vizualizări

Două străzi din Livezeni modernizate cu 1,3 milioane de lei

Conducerea Primăriei comunei Livezeni a atribuit, în data de 9 iunie 2022, societății Pro Ex SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 1.335.750, fără TVA, pentru furnizare de servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări privind obiectivul de investiție ”Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Livezeni, județul Mureș – strada Capelei, strada Speranței”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții, străzile propuse pentru reabilitare au lungimea totală de 612 de metri, astfel: 343 de metri strada Speranței și 269 de metri strada Capelei.

”Suprafața ocupată de străzile și drumurile comunale care urmează a fi reabilitate aparțin domeniului public al comunei Livezeni. Terenul se află în întregime în folosința domeniului public, ampriza străzilor rămânând nemodificată în urma procesului de modernizare. Atât în timpul execuției lucrărilor cât și după finalizarea acestora nu vor fi ocupate terenuri suplimentare, nefiind necesare exproprieri de terenuri”, se menționează în documentul întocmit de o echipă de experți de la SC One Cad Studio SRL Stejeriș.

Durata contractului este de 6 luni, din care 2 luni pentru servicii de proiectare și 4 luni penru executia lucrărilor, iar sursa de finanțare este bugetul local.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE