Home / Administratie / Două străzi din Livezeni modernizate cu 1,3 milioane de lei

Două străzi din Livezeni modernizate cu 1,3 milioane de lei

Conducerea Primăriei comunei Livezeni a atribuit, în data de 9 iunie 2022, societății Pro Ex SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 1.335.750, fără TVA, pentru furnizare de servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări privind obiectivul de investiție ”Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Livezeni, județul Mureș – strada Capelei, strada Speranței”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții, străzile propuse pentru reabilitare au lungimea totală de 612 de metri, astfel: 343 de metri strada Speranței și 269 de metri strada Capelei.

”Suprafața ocupată de străzile și drumurile comunale care urmează a fi reabilitate aparțin domeniului public al comunei Livezeni. Terenul se află în întregime în folosința domeniului public, ampriza străzilor rămânând nemodificată în urma procesului de modernizare. Atât în timpul execuției lucrărilor cât și după finalizarea acestora nu vor fi ocupate terenuri suplimentare, nefiind necesare exproprieri de terenuri”, se menționează în documentul întocmit de o echipă de experți de la SC One Cad Studio SRL Stejeriș.

Durata contractului este de 6 luni, din care 2 luni pentru servicii de proiectare și 4 luni penru executia lucrărilor, iar sursa de finanțare este bugetul local.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Citeste si:  Detalii despre Programul ”Rabla” la Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rezultate excepționale la Cupa Sonkei 2022

Clubul Bushi Shindo Arte Marțiale din Târgu Mureș au urcat pe podium la Cupa Sonkei …