Home / Cultură / „În căutarea lui Olivér Pittner”

„În căutarea lui Olivér Pittner”

Sala de Oglinzi din incinta Palatului Culturii din Târgu Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, o conferință de presă dedicată campaniei publice de popularizare și de pregătire a expoziției retrospective Olivér Pittner (1911-1971). La conferință au luat cuvântul: dr. Salat Csaba – colecționar, Ioan Şulea – conducătorul Secției de Artă a muzeului și Oniga Erika – istoric de artă și muzeograf.

”Expoziția temporară Olivér Pittner va fi deschisă vizitatorilor în perioada noiembrie 2022 – mai 2023, în Palatul Culturii din Târgu Mureș, Sala de expoziții temporare de la etajul II, Secția de Artă a Muzeului Județean Mureș. Campania intitulată „În căutarea lui Olivér Pittner” se desfășoră în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2022 și face apel la toate persoanele pasionate de artă care au în colecția lor lucrări ale pictorului și care au disponibilitatea de a le împrumuta muzeului pe perioada desfășurării expoziției. Perioada de depunere a solicitărilor de împrumut: 1 iunie – 1 septembrie 2022”, a informat Biroul de presă al Muzeului Județean Mureș.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresele de e-mail artamuzeu@yahoo.com sau pr@muzeulmures.ro, persoane de contact Oniga Erika, telefon 0742-189.511 și Cora Fodor, telefon 0724-262.265.

(Redacția / Foto: Henn Attila)

Citeste si:  Activități antidrog, la Maris Fest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiție importantă pentru comuna Breaza

Conducerea Primăriei comunei Breaza, titulară a proiectului “Extindere rețea de distribuție apă potabilă în satul …