„În căutarea lui Olivér Pittner” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 305 Vizualizări

„În căutarea lui Olivér Pittner”

Sala de Oglinzi din incinta Palatului Culturii din Târgu Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, o conferință de presă dedicată campaniei publice de popularizare și de pregătire a expoziției retrospective Olivér Pittner (1911-1971). La conferință au luat cuvântul: dr. Salat Csaba – colecționar, Ioan Şulea – conducătorul Secției de Artă a muzeului și Oniga Erika – istoric de artă și muzeograf.

”Expoziția temporară Olivér Pittner va fi deschisă vizitatorilor în perioada noiembrie 2022 – mai 2023, în Palatul Culturii din Târgu Mureș, Sala de expoziții temporare de la etajul II, Secția de Artă a Muzeului Județean Mureș. Campania intitulată „În căutarea lui Olivér Pittner” se desfășoră în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2022 și face apel la toate persoanele pasionate de artă care au în colecția lor lucrări ale pictorului și care au disponibilitatea de a le împrumuta muzeului pe perioada desfășurării expoziției. Perioada de depunere a solicitărilor de împrumut: 1 iunie – 1 septembrie 2022”, a informat Biroul de presă al Muzeului Județean Mureș.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresele de e-mail artamuzeu@yahoo.com sau pr@muzeulmures.ro, persoane de contact Oniga Erika, telefon 0742-189.511 și Cora Fodor, telefon 0724-262.265.

(Redacția / Foto: Henn Attila)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE