Home / Slider / INVESTIȚIE. Complex sportiv în pregătire în Sângeorgiu de Mureș

INVESTIȚIE. Complex sportiv în pregătire în Sângeorgiu de Mureș

Titularul Mailat Delia – Elena anunță publicul interest asupra declanșării etapei de încadrare conform Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004 privind procedura evaluării de mediu pentru planuri și programe, în vederea obținerii avizului de mediu pentru: “PUZ – Complex sportiv” – introducere teren în intraviran situat în localitatea Sângeorgiu de Mureş – extravilan județul Mureş.

”Prima versiune a Planului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni, nr. 10 din data 18 februarie 2022 între orele 9.00 – 14.00. Publicul interesat poate transmite, în scris, comentarii și sugestii, până în data de 9 martie 2022, la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, e-mail office@apmms.anpm.ro, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 14.00”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  Va susține Petre Daea salvarea Fabricii de Zahăr din Luduș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre ”Sighișoara Internațional Blues Festival” 2022

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara și-au dat acordul, recent, într-o ședință ordinară de lucru, pentru …