Home / Stiri din vecinatatea Romaniei / Portret special, prezentat în Regatul Unit

Portret special, prezentat în Regatul Unit

Distribuie

Un portret comun al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei sale, Kate, considerat primul tablou oficial ce îi prezintă pe membrii acestui cuplu princiar care urmează să devină rege şi regină, a fost dezvăluit în Regatul Unit, informează Reuters.

Pictura, realizată de artistul Jamie Coreth, îl arată pe prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic după tatăl lui, prinţul Charles, purtând un costum de culoare închisă, alături de soţia lui, Kate, care poartă o rochie lungă de culoarea smaraldului.

„Deoarece acesta este primul portret care îi arată împreună, mai ales în perioada în care ei sunt duce şi ducesă de Cambridge, am vrut să creez o imagine care să evoce sentimentul de echilibru între vieţile lor publice şi cele private”, a declarat Jamie Coreth.

Prinţul William şi Kate au putut să admire portretul în timpul unei vizite întreprinse joi la Cambridge, unde opera de artă este expusă pentru public la Fitzwilliam Museum din cadrul Universităţii Cambridge.

De asemenea, portretul va fi împrumutat pentru o scurtă perioadă de timp şi la National Portrait Gallery din Londra, anul viitor.

Reuters

( www.agerpres.ro )

 

De asemenea, verificati

Mii de credincioşi, omagiu fostului papă Benedict al XVI-lea

Distribuie Mii de credincioşi s-au adunat luni dimineaţa la Vatican pentru a-i aduce un ultim …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.