Home / Administratie / Proiect important pentru comunitatea din Corbești (Acățari)

Proiect important pentru comunitatea din Corbești (Acățari)

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Acățari a anunțat, recent, prin intermediul unui comunicat de presă, demararea proiectului „Asigurarea accesului egal al comunității romilor din localitatea Corbești la serviciile publice locale”.

Conform documentului, Comuna Acățari anunță, în data 1 iunie 2022, ”lansarea proiectului „Asigurarea accesului egal al comunității romilor din localitatea Corbești la serviciile publice locale” inițiativă care beneficiază de un grant în valoare de 22.641 de euro oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare Locală.

”Obiectivul general al proiectului  reprezintă creșterea gradului de desegregare în localitatea Corbești, prin modernizarea drumului comunal DC64, drum care leagă o localitate compactă din punct de vedere al etniei populației, integral romă, de restul comunității. Acest proiect contribuie în mod direct la atingerea obiectivelor schemei de grant”, se precizează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, obiectivul specific al proiectului este ”creșterea capacității operaționale și financiare a Unității Administrativ-Teritoriale Comuna Acățari de a obține finanțări pentru implementarea măsurilor prevăzute în strategiile și planurile locale de dezvoltare, respectiv implementarea principiului egalității de șanse și asigurarea condițiilor egale de acces la servicii serviciile de bază pentru persoanele aparținând grupurilor vulnerabile.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Comandament Regional de Operații Speciale înființat la Târgu Mureș

Distribuie Monitorul Oficial al României Partea I, Nr. 1082 din 29 noiembrie 2023 a publicat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.