Proiect important pentru comunitatea din Corbești (Acățari) Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 229 Vizualizări

Proiect important pentru comunitatea din Corbești (Acățari)

Conducerea Primăriei comunei Acățari a anunțat, recent, prin intermediul unui comunicat de presă, demararea proiectului „Asigurarea accesului egal al comunității romilor din localitatea Corbești la serviciile publice locale”.

Conform documentului, Comuna Acățari anunță, în data 1 iunie 2022, ”lansarea proiectului „Asigurarea accesului egal al comunității romilor din localitatea Corbești la serviciile publice locale” inițiativă care beneficiază de un grant în valoare de 22.641 de euro oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare Locală.

”Obiectivul general al proiectului  reprezintă creșterea gradului de desegregare în localitatea Corbești, prin modernizarea drumului comunal DC64, drum care leagă o localitate compactă din punct de vedere al etniei populației, integral romă, de restul comunității. Acest proiect contribuie în mod direct la atingerea obiectivelor schemei de grant”, se precizează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, obiectivul specific al proiectului este ”creșterea capacității operaționale și financiare a Unității Administrativ-Teritoriale Comuna Acățari de a obține finanțări pentru implementarea măsurilor prevăzute în strategiile și planurile locale de dezvoltare, respectiv implementarea principiului egalității de șanse și asigurarea condițiilor egale de acces la servicii serviciile de bază pentru persoanele aparținând grupurilor vulnerabile.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE