Home / Administratie / ”Ședință maraton”, cu 62 de proiecte de hotărâre, în Consiliu Local Târgu Mureș!

”Ședință maraton”, cu 62 de proiecte de hotărâre, în Consiliu Local Târgu Mureș!

Distribuie

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe la ședința ordinară a Consiliului Local Târgu Mureș care va avea loc joi, 30 iunie, de la ora 14.00, în sala mare de ședințe a Primăriei Municipiului Târgu Mureș (sala 45), respectiv online.

Potrivit convocatorului, document publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a ședinței are următorul conținut:

1. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Toma Erzsebet a terenului în suprafaţă de 28 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

2. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Szekely Zoltan a terenului în suprafaţă de 30 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

3. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Grosaliment SA a terenului în suprafaţă de 36 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

4. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Sita Ioan a terenului în suprafaţă de 37,3 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

5. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Raul & Sanda SRL a terenului în suprafaţă de 50 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

6. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Rus Sorin și Rus Virginia Marinela a terenului în suprafaţă de 30 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

7. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Raul & Sanda SRL a terenului în suprafaţă de 61,28 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

8. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SNGN Romgaz SA a terenului în suprafaţă de 423 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

9. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Iszlai Zoltan și Iszlai Póli a terenului în suprafaţă de 12 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

10. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Petriș Tiberiu Ioan și Ioniță Cătălin a terenului în suprafaţă de 182 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

11. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Molnos Akos a terenului în suprafaţă de 169 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

12. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Lăcătuș Alexandru a terenului în suprafaţă de 16 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

13. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Kiss Anton Csaba a terenului în suprafaţă de 12 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

14. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Otvos Szabolcs a terenului în suprafaţă de 17 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

15. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Raul & Sabda SRL a terenului în suprafaţă de 23 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

16. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Pop Cosmin Mihai și Pop Daniela a terenului în suprafaţă de 460 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

17. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Poinaru Marcel Paul a terenului în suprafaţă de 12 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

18. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Hajdu Bambo Csaba în calitate de administrator a SC Harex SRL a terenului în suprafaţă de 193 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

19. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Ipo Ștefan Arpad a terenului în suprafaţă de 10 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

20. Proiect de hotărâre privind concesionarea unui teren suplimentar în suprafaţă de 6 mp către doamna Vultur Klemsch Silvia Rozalia Daniela, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

21. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Societatea Filiala de Întreținere și Servicii Energetice ”Electrica Serv” SA a terenului în suprafaţă de 600 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

22. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Curtifan Audusta Diana Cristina şi Curtifan Traian Dragoș, a terenului în suprafaţă de 445 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

23. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Dărăbuș Doru Vasile Victor și Dărăbuș Anca Corina în calitate de administrator a SC Restaurant Queen SRL a terenului în suprafaţă de 189 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

24. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Imatex SA a terenului în suprafaţă de 720 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

25. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Csorvási Calor Ștefan a terenului în suprafaţă de 9 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

26. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Benedek Terez a terenului în suprafaţă de 25 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

27. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Benedek Ildiko a terenului în suprafaţă de 18 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

28. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Varga Cornel Daniel și Varga Andreea a terenului în suprafaţă de 390 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

29. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Balogh Eniko Maria a terenului în suprafaţă de 10 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

30. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Hajdu Bambo Csaba a terenului în suprafaţă de 32 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

31. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Gudiu Mircea și Gudiu Eniko a terenului în suprafaţă de 16 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

32. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Fărcaș Ioan Eugen și Fărcaș Jenica a terenului în suprafaţă de 806 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

33. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Orban Iosif și Orban Paula Irina a terenului în suprafaţă de 127 mp, teren aflat în proprietatea Municipiului Târgu Mureş.

34. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar pentru nou-născuți în maternitățile din Târgu Mureș, sub formă de tichete pe suport electronic în valoare totală de 1.000 lei/nou-născut.

35. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a activității de voluntariat din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș și al serviciilor publice din subordinea Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș conform Legii nr. 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România.

36. Proiect de hotărâre privind modificarea articolului 6 din Hotărârea Consiliului Local nr. 221 din data de 29 iulie 2022 privind aprobarea Contractului de finanțare dintre Municipiul Târgu Mureș și EON Reality Inc, a Acordului de parteneriat dintre Municipiul Târgu Mureș și Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș și aprobarea Acordurilor de parteneriat cu Unitățile de învățământ preuniversitar și universitar din Municipiul Târgu Mureș privind proiectul ”Educație în realitatea augmentată în Municipiul Târgu Mureș” depus în cadrul programului EON Grant Guarantee.

37. Proiect de hotărâre privind schimbarea destinației unui imobil, precum și repartizarea unor spații aflate în proprietatea municipalităţii și administrate de SC Locativ SA.

38. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă a terenului în suprafață de 10,3 mp situat în raza teritorială a Municipiului Târgu Mureș, pe strada Înfrățirii nr. 23, ap. 3, către Gergely Romeo și soția Gergely Imola Ibolya.

39. Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului și a cheltuielilor aferente proiectului ”Execuție lucrări aferente proiectului”Lucrări de creștere a eficienței energetice la clădiri rezidențiale din municipiul Târgu Mureş – Lot I”.

40. Proiect de hotărâre privind dezlipirea imobilului în suprafață de 18.360 mp situat în Târgu Mureș înscris în CF nr. 122682 Târgu Mureș și aprobarea partajului voluntar.

41. Proiect de hotărâre privind dezlipirea imobilului în suprafață de 3.332 mp situat în Târgu Mureș înscris în CF nr. 122146 Târgu Mureș și aprobarea partajului voluntar.

42. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unor bunuri aparţinând Municipiului Târgu Mureş către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

43. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș nr. 338 din 28 octombrie 2021, privind numirea în calitate de reprezentanți ai Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureş, cu atribuţiile aferente în consiliile de administraţie ale unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Târgu Mureș, în anul școlar 2021-2022.

44. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă a terenului în suprafață de 95 mp situat în raza teritorială a Municipiului Târgu Mureș, pe Bulevardul 22 Decembrie 1989 nr. 113/A, către Lukacs Janos și Lukacs Rodica Mariana.

45. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizației în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului Târgu Mureș în vederea deplasării la Baja / Ungaria, în perioada 6 – 10 iulie 2022.

46. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului „Construire sală de sport la Școala Generală ”Friedrich Schiller”.

47. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „DALI și avize pentru Modernizare strada Apelor, Cotului și Potopului”.

48. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici, aferenţi obiectivului de investiţii ,,Modernizare strada Cetinei”.

49. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de tarifare conform rezultatelor Analizei Cost-Beneficiu pentru “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă potabilă si apă uzată din județul Mureș, în perioada 2014-2020, Zona Valea Nirajului – UAT Crăciunești, UAT Acățari, UAT Bereni, UAT Măgherani.

50. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de tarifare conform rezultatelor Analizei Cost-Beneficiu pentru “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă potabilă si apă uzată din județul Mureș, în perioada 2014-2020, Zona Luduș – Miheșu de Câmpie – UAT Luduș, UAT Sânger, UAT Tăureni, UAT Zau de Câmpie, UAT Grebenișu de Câmpie, UAT Șăulia, UAT Miheșu de Câmpie.

51. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 76 mp din Târgu Mureş, strada Gurghiului, în proprietatea Municipiului Târgu Mureş de la Gál-Mihăescu Ioana Laura.

52. Proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de împrumut pentru folosinţă gratuită a unui imobil clădire – Comodat imobiliar – între Municipiul Târgu Mureş în calitate de comodant, pe de-o parte şi Direcţia Fiscală Locală Târgu Mureş în calitate de comodatar, pe de altă parte, având ca obiect imobilul situat în Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 33, identificat în CF nr. 125640-C1-U3 Târgu Mureş.

53. Proiect de hotărâre privind reglementarea înscrierii provizorii în domeniul public al Municipiului Târgu Mureş a drumului în suprafata de 4.373 mp situat pe strada Hints Otto.

54. Proiect de hotărâre privind concesionarea către SC Apcom Select SA a terenului în suprafaţă de 96 mp, teren aflat în proprietatea municipiului Târgu Mureş.

55. Proiectul de hotărâre privind reglementarea înscrierii provizorii în domeniul public al Municipiului Târgu Mureş, a unei parcele de teren în suprafaţă de 22.838 mp situată în intravilanul Municipiului Târgu Mureş, identificat în CF nr. 3374/9.

56. Proiectul de hotărâre privind reglementarea înscrierii provizorii în domeniul public al Municipiului Târgu Mureş, a unei parcele de teren în suprafaţă de 16.554 mp situată în intravilanul Municipiului Târgu Mureş, pe strada Remetea.

57. Proiectul de hotărâre privind reglementarea înscrierii provizorii în domeniul public al Municipiului Târgu Mureş, a unei parcele de teren în suprafaţă de 33.010 mp situată în intravilanul Municipiului Târgu Mureş, pe strada Livezeni.

58. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 353/2017 precum şi a Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 144/2019

59. Proiect de hotărâre privind constituirea unei comisii de negociere în vederea analizării oportunității încheierii unui contract de închiriere a unor spații din incinta Parohiei Romano Catolice ”Sf. Ioan Botezătorul” Târgu Mureș, situate în Piața Trandafirilor nr. 61, în vederea utilizării acestora de către Liceul Teoretic ”Bolyai Farkas” din Târgu Mureș și aprobarea modelului de contract.

60. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 89/2022 referitoare la aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Exploatare și Întreținere a Parcărilor cu Plată și Zonelor de Staționare cu Plată aflate pe domeniul public.

61. Proiect de hotărâre privind reglementarea înscrierii provizorii în domeniul public al Municipiului Târgu Mureş a terenului în suprafață de 475 mp situat pe strada Mihai Viteazul,

62. Proiectul de hotărâre privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „DALI și avize – Modernizare strada Episcop Ioan Bob”.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.