Home / Administratie / Taxe și impozite indexate la Chibed

Taxe și impozite indexate la Chibed

Consilierii locali din comuna Chibed au aprobat, într-o ședință ordinară de lucru, indexarea cu rata inflației de 5,1% a nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitelor și taxelor locale și a altor taxe asimilate acestora, datorate de contribuabili, persoane fizice și juridice, față de impozitele și taxele datorate pentru anul 2022, stabilite prin Hotărârea Consiliului Local al Comunei Chibed nr. 47/2021, cu modificările ulterioare, precum și a amenzilor prevăzute de Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit paginii web a Primăriei comunei Chibed, www.kibed.ro, hotărârea va intra în vigoare ”începând din 1 ianuarie 2023 și va completa Hotărârea Consiliului Local al Comunei Chibed privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2023.”

(Redacția)

Citeste si:  Alimentarea cu apă potabilă din Sântana de Mureș, în atenția prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara: Autobuzele vor circula și în cartierul Târnava II!

Anunțul a fost făcut joi, 4 august, de Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara, care a …