Autogreder achiziționat de Primăria Acățari Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

Autogreder achiziționat de Primăria Acățari

Conducerea Primăriei comunei Acățari a atribuit, în data de 19 aprilie 2022, către II Szentmiklosi Adalbert, un contract în valoare de 380.000 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea unui autogreder second-hand, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, achiziția a trebuit să respecte următoarele specificații tehnice minimale în privința motorului: putere de cel puțin 163 kW/ 219 CP, 6 cilindri cu turbosuflantă, sistem de răcire pe apă și sub 6.500 de ore de funcționare. Totodată, autogrederul a trebuit să mai respecte următoarele cerințe: servodirecție hidrostatică a roților din față cu doi cilindri de direcție, frână de lucru cu sistem hidraulic multi-disc, întrerupător general în afara cabinei, ușor accesibil, lamă mediană de minim 3 metri și lamă frontală de cel puțin 2 metri, precum și o greutate operațională de minim 17.350 de kilograme.

”Termenul minim de garanție pentru utilaj este de 3 luni în limita a 300 de ore de funcționare. Ofertantul are obligația de a efectua reparațiile, reviziile și alte intervenții în perioada de garanție la sediul autorității contractante cu echipe și unități de service autorizate. Timpul de răspuns de la solicitarea autorității contractante până la sosirea atelierului mobil va fi de maxim 5 zile lucrătoare”, se menționează în Caietul de sarcini, document aprobat de către Osváth Csaba, primarul comunei Acățari.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE