Bono, solistul trupei U2, are un frate vitreg Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Bono, solistul trupei U2, are un frate vitreg

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Radio 4 că are un frate vitreg, de existenţa căruia nu a ştiut nimic zeci de ani, relatează duminică dpa.

Starul irlandez a vorbit în emisiunea Desert Island Discs despre moartea subită a mamei sale, pe când el avea 14 ani, şi despre relaţia tensionată cu tatăl său.

Bono, pe numele său real Paul Hewson, a afirmat că a descoperit existenţa fratelui său vitreg în 2000 când a aflat că tatăl său a avut o relaţie extraconjugală.

Cântăreţul a afirmat că este „împăcat” cu această situaţie după ce a vorbit cu tatăl său, Bob, care nu i-a spus niciodată mamei sale adevărul în legătură cu această chestiune.

„L-am întrebat dacă a iubit-o pe mama, iar el mi-a zis că da. Şi l-am întrebat cum de s-a putut întâmpla aşa ceva, iar el mi-a răspuns: ‘Se poate’ şi mi-a zis că a încercat să îndrepte lucrurile. Nu îşi cerea scuze, ci doar spunea că acestea sunt faptele şi că este împăcat cu asta”, a povestit Bono.

Cântăreţul a vorbit despre „rupturi” în casa familiei sale în urma morţii mamei. El a afirmat că după ce tatăl său a murit la vârsta de 75 de ani, în 2001, el i-a cerut iertare în timpul unei vizite la o capelă din Franţa.

DPA

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE