Home / Business / Investiție importantă pentru Baza de tratament din Ideciu de Jos

Investiție importantă pentru Baza de tratament din Ideciu de Jos

Conducerea Primăriei comunei Ideciu de Jos, titulara proiectului “Alimentare cu apă minerală terapeutică a bazei de tratament din perimetrul de explorare Băile Ideciu, comuna Ideciu de Jos”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Ideciu de Jos.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecție Mediului Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Citeste si:  Demers CNAIR pentru două sensuri giratorii ”ochelar” în Bălăușeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Pentru mine tu ești Ceaușescu” la Cinema ARTA în Joia Muzeală

Cu ocazia împlinirii unui an de existență a programului „Joia Muzeală”, Muzeul Județean Mureș și …