Home / Business / Locuințe noi de serviciu, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș

Locuințe noi de serviciu, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș

Conducerea societății Sziferon SRL, titulara planului „PUZ – Reorganizare unitate de producție și amenajare locuințe de serviciu”, pe un amplasament din localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Fântânii nr. 155, anunță publicul interesat că în ședința Comitetului Special Construit ce a avut loc la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș în data de 21 iunie 2022 s-a decis că Planul nu are efect semnificativ asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu.

”Planul urmeaza să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu. Documentația care a stat la baza deciziei poate fi consultată la urmatoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro. Observațiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate, ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare, pot fi transmise prin poștă la adresa: Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni,nr. 10, județul Mureș sau la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  La mulți ani, Tety Boroș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Pentru mine tu ești Ceaușescu” la Cinema ARTA în Joia Muzeală

Cu ocazia împlinirii unui an de existență a programului „Joia Muzeală”, Muzeul Județean Mureș și …