Home / Administratie / Strategia Smart City Târgu Mureș, în dezbatere publică

Strategia Smart City Târgu Mureș, în dezbatere publică

Distribuie

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează, începând cu data de 23 iunie 2022, consultarea opiniei publice cu privire la elaborarea Strategiei Smart City a Municipiului Târgu Mureș.

”Strategia Smart City a municipiului Târgu Mureș este un document strategic construit pe cerintele cetățenilor și ale tuturor entităților implicate în viața social-economică a orașului și în strânsă legătură cu documentele strategice ale altor domenii de activitate. În acest sens, procesul consultativ a fost demarat prin proiectarea unui chestionar care a permis o definire inițială a nevoilor de digitalizare și de dezvoltare a celor șase componente smart city, aceasta fiind urmată de consultarea internă în primă fază, a actorilor implicati în dezvoltarea sustenabilă a municipiului și prin consultare externă, în cea de a doua fază, a cetățenilor, urmând ca documentul strategic să fie publicat cu scopul colectării unor sugestii, modificări, sau critici care să permită consolidarea strategiei și validarea acesteia”, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Consultarea documentului propus pentru dezbatere publică poate fi făcută accesând pagina de internet a Municipiului Târgu Mureș www.tirgumures.ro, la următorul link: https://www.tirgumures.ro/strategia_smartcity/

Propuneri, sugestii sau opinii cu privire la documentul strategic supus dezbaterii publice pot fi făcute în scris şi înregistrate direct la registratura generală a Primăriei sau online pe adresa de e-mail primaria@tirgumures.ro, până la data de 10 iulie 2022, ora 15.00.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.