Home / Administratie / Strategia Smart City Târgu Mureș, în dezbatere publică

Strategia Smart City Târgu Mureș, în dezbatere publică

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează, începând cu data de 23 iunie 2022, consultarea opiniei publice cu privire la elaborarea Strategiei Smart City a Municipiului Târgu Mureș.

”Strategia Smart City a municipiului Târgu Mureș este un document strategic construit pe cerintele cetățenilor și ale tuturor entităților implicate în viața social-economică a orașului și în strânsă legătură cu documentele strategice ale altor domenii de activitate. În acest sens, procesul consultativ a fost demarat prin proiectarea unui chestionar care a permis o definire inițială a nevoilor de digitalizare și de dezvoltare a celor șase componente smart city, aceasta fiind urmată de consultarea internă în primă fază, a actorilor implicati în dezvoltarea sustenabilă a municipiului și prin consultare externă, în cea de a doua fază, a cetățenilor, urmând ca documentul strategic să fie publicat cu scopul colectării unor sugestii, modificări, sau critici care să permită consolidarea strategiei și validarea acesteia”, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Consultarea documentului propus pentru dezbatere publică poate fi făcută accesând pagina de internet a Municipiului Târgu Mureș www.tirgumures.ro, la următorul link: https://www.tirgumures.ro/strategia_smartcity/

Propuneri, sugestii sau opinii cu privire la documentul strategic supus dezbaterii publice pot fi făcute în scris şi înregistrate direct la registratura generală a Primăriei sau online pe adresa de e-mail primaria@tirgumures.ro, până la data de 10 iulie 2022, ora 15.00.

(Redacția)

Citeste si:  FOTO: Jurnal Sylevy Salubriserv. Pentru un Târgu Mureș mai curat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Finanțări noi, de 22,9 milioane de lei, pentru Bălăușeri

136 de proiecte care vor fi finanțate în județul Mureș prin Programul PNDL 3 – …