Avantajele semnificative ale învățării la distanță Life style
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 206 Vizualizări

Avantajele semnificative ale învățării la distanță

Odată cu avansarea rapidă a tehnologiei, a fost creată o revoluție în modul în care învață elevii. Spre deosebire de sistemul de educație convențional, internetul permite studenților să înțeleagă subiecte chiar în confortul caselor lor folosind atât internetul, cât și tehnologia. De asemenea, este demn de remarcat faptul că mai multe platforme de meditații online permit studenților să revizuiască cazurile pentru examenele lor sau să învețe concepte complexe de la tutorele ales de ei în orice moment al zilei.

Mai jos sunt enumerate câteva avantaje ale învățării la distanță:

Adaptarea la ritmul de învățare

Nu toți elevii învață într-adevăr rapid. Unii studenți au nevoie de mult timp pentru a stăpâni un subiect și a-l învăța pe de rost. Din păcate, sistemele educaționale tradiționale nu funcționează în acest fel. Indiferent de câți elevi sunt prezenți în clasă, ritmul prelegerilor la clasă rămâne același. Elevii lenți pot beneficia de învățare de la distanta atunci când vine vorba de acest tip de învățare. Nu există nicio diferență în ceea ce privește tipul de aplicație educațională sau tipul de tutore online pe care le folosiți. Acestea îți vor urma ritmul și se vor asigura că nu vor continua lecția până când nu ai o înțelegere completă a subiectului.

Expunerea la tehnologie

Utilizarea învățării la distanță permite elevilor să devină conștienți de importanța tehnologiei. Mulți studenți sunt deja familiarizați cu diverse instrumente, cum ar fi Zoom, Foi de calcul Google și Microsoft Teams sau sunt pe cale să se familiarizeze cu ele În plus, jucătorii folosesc din ce în ce mai mult platforme online, cum ar fi videoclipurile YouTube, ca mijloc de învățare la distanță pentru jocuri online prin internet.  O înțelegere a acestor instrumente și aplicații se va dovedi a fi un atu valoros și benefic pentru ei în viața lor profesională viitoare, deoarece vor fi deja familiarizați cu elementele de bază ale tehnologiei digitale. De asemenea, este important să rețineți că elevii au posibilitatea de a dezvolta o mare varietate de abilități, cum ar fi multitasking-ul și managementul timpului, care le pot aduce beneficii mai târziu în viață.

Orare flexibile

Mulți studenți tind să studieze mai bine dimineața și alții seara. Acesta este unul dintre cele mai semnificative avantaje ale învățării la distanță. Programul tău poate fi flexibil în ceea ce privește timpul în care îți poți rezerva lecțiile și poți face acest lucru după bunul plac. Pentru studenții care au locuri de muncă part-time, acest lucru poate face chiar mai bine pentru ei să-și câștige diplomele. Chiar dacă au ratat unele subiecte sau doresc să-și îmbunătățească performanța la examene, pot lua lecții ori de câte ori este convenabil.

Învățarea sub un control mai mare

În sala de clasă convențională, trebuie să studiați conform instrucțiunilor profesorului. Alternativ, învățarea la distanță vă permite să participați la prelegeri într-un moment convenabil, indiferent dacă sunteți sau nu motivați, implicați și interesați de subiect.

Astfel, veți putea să vă asigurați că banii și timpul sunt investiți corect. De asemenea, nu veți merge să vă irosiți eforturile de învățare în același timp.

Confortul

Dacă doriți să profitați de opțiunea de învățare la distanță, aveți nevoie de o conexiune Wi-Fi excelentă  și de un dispozitiv electronic. Deci, nu trebuie să vă preocupați de faptul că vă aflați oriunde. Prin urmare, acest lucru este ceva care este de mare comoditate pentru studenții cu o varietate de preocupări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE