FOTOREPORTAJ: „Casă de… aur!” pentru 79 de cupluri din Târgu Mureș  Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 380 Vizualizări

FOTOREPORTAJ: „Casă de… aur!” pentru 79 de cupluri din Târgu Mureș 

O nuntă cu totul și cu totul specială a avut loc vineri, 24 iunie, în Târgu Mureș. A fost specială pentru că a vizat reoficializarea „DA”-ului pe care l-au spus cu emoție și entuziasm acum cel puțin 50 de ani, cupluri care chiar și după ce timpul le-a grizonat părul și le-a brăzdat fruntea continuă să se țină de mână și să își zâmbescă în fiecare zi.

În cadrul Zilelor Târgumureșene, celebrarea „Nunții de Aur” a adus la Casa Căsătoriilor din Cetatea Medievală 79 de cupluri, mai multe decât în anii precedenți, evenimentul nefiind organizat în ultimii trei ani, din cauza pandemiei.

Primarul orașului Târgu Mureș, Soós Zoltán, alături de viceprimarul orașului, Alexandru Gyorgy, s-au plimbat prin sala plină de cupluri și le-au înmânat fiecăruia câte o diplomă și o mică atenție.

„Căsnicia mea durează de 18 ani și sper să ajungem la 50, dar oricum cred că sunteți un exemplu de urmat și aceasta este datoria noastră, a Primăriei, să arătăm tinerelor familii ce important este ca doi oameni care-și leagă viața, să-și rămână fideli, pentru că acest lucru ține o veșnicie. Baza unei societăți este familia. Și acest exemplu trebuie arătat tinerilor, ce importantă este pentru orașul nostru, familia și cine este cel mai bun ambasador, dacă nu dumneavoastră, care ați dovedit 50 de ani că ați fost împreună, fideli, v-ați sprijinit, v-ați susținut și o să vă susțineți în continuare”, le-a adresat primarul Soós Zoltán celor prezenți.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE