VIDEOREPORTAJ: Flori, emoții și eleganță, la noul sediu Magnolia Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1136 Vizualizări

VIDEOREPORTAJ: Flori, emoții și eleganță, la noul sediu Magnolia

În urmă cu câteva zile, pe strada Rovinari nr. 11 din Târgu Mureș a fost inaugurat un nou spațiu, caracterizat prin eleganță și modernitate, care găzduiește Florăria Magnolia. Prezent în 11 orașe din România, brandul Magnolia înseamnă atât cea mai mare rețea de florării din țară, cât și principalul furnizor autohton de ”flori și emoții” care își desfășoară activitatea sub motto-ul ”Livrăm flori oriunde în lume.” Detalii despre noul spațiu inaugurat pe strada Rovinari nr. 11 am aflat de la Kovács Borbála, care conduce, cu pasiune și har, două florării Magnolia în Târgu Mureș.

Reporter: Pentru început, vă rog să vă prezentați cititorilor Zi de Zi.

Kovács Borbála: Mă numesc Kovács Borbála, eu conduc florăriile Magnolia din Târgu Mureș. Aici avem două florării, una în Shopping City, care este cea mai nouă, și cea de pe Rovinari numărul 11, care este cea mai veche din Târgu Mureș și pe care tocmai am renovat-o, i-am conferit o atmosferă modernă și elegantă.

Rep.: Când a fost înființată Magnolia în Târgu Mureș și care a fost evoluția de la înființare și până în prezent?

K.B.: Acum 15 ani a apărut Magnolia în Târgu Mureș. Atunci a fost o singură florărie, cu trecerea anilor a apărut încă o florărie, cea din Shopping City, iar aceasta de pe Rovinari, care a fost de fapt prima, a cunoscut o evoluție foarte bună și am reușit să o renovăm și să o modernizăm. Ce am mai dezvoltat este livrarea la domiciliu. Livrăm flori atât în Târgu Mureș, cât și în afara orașului, dar și oriunde în lume.

Rep.: Pentru livrările la domiciliu care este procedura, se pot face comenzi online?

K.B.: Da, avem un site, magnolia.ro, de unde se poate comanda. Oricine poate să comande și livrăm oriunde în lume, oriunde dorește, unde are o persoană dragă pe care dorește să o surprindă.

Rep.: Ce fel de produse se găsesc la Magnolia?

K.B.: Avem o gamă foarte variată de produse. Noi ținem foarte mult la calitate și la faptul să avem nu doar flori clasice, ci și flori exotice, care sunt mai rare, atât din punct de vedere al florilor tăiate, cât și al plantelor la ghiveci. Avem o gamă diversificată din acestea, dar pe lângă flori și plante avem și alte produse, ciocolată, șampanie cu fulgi de aur de exemplu, care reprezintă un cadou foarte frumos și deosebit.

Rep.: Cred că am văzut și ambalaje…

K.B.: Da, avem practic tot ce ține de flori și de cadouri care se pot oferi.

Rep.: De unde provin florile?

K.B.: Florile le aducem din Olanda, majoritatea provin din Olanda sau din țări și mai îndepărtate. Motivul este pentru că astfel putem să asigurăm o calitate standard pe care clienții știu că o regăsesc de fiecare dată când când vin la noi.

Rep.: Aveți parteneriate cu florării din alte orașe?

K.B.: Da. Noi aici în Târgu Mureș suntem o franciză a florăriilor Magnolia, iar florăria Magnolia are foarte mulți parteneri atât în atât în țară, cât și în străinătate, iar prin acești parteneri reușim să realizăm livrări oriunde, livrări care sunt de de o calitate foarte bună. Florile sunt proaspete și ajung la timp.

Rep.: Care sunt satisfacțiile activității dumneavoastră? Cum e să lucrați în fiecare zi cu florile?

K.B.: În primul rând, îmi plac florile, dar ce îmi place cel mai mult este bucuria pe care o văd pe chipul clienților când cumpără flori, când dăruiesc flori persoanelor dragi și când se întorc la noi, pentru că atunci simțim că de fapt munca noastră este apreciată.

Rep.: Aveți vreun mesaj pentru clienții Magnolia?

K.B.: Întotdeauna ne străduim să oferim ceva deosebit clienților noștri și de aceea am renovat acest spațiu, ca să îi așteptăm într-o atmosferă și mai elegantă, mai modernă, unde pot să găsească produse de o calitate excepțională.

A consemnat Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE