Home / Administratie / Bilanțul Zilelor Târgumureșene făcut de primarul Soós Zoltán

Bilanțul Zilelor Târgumureșene făcut de primarul Soós Zoltán

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a făcut bilanțul Zilelor Târgumureșene, eveniment care s-a desfășurat în perioada 23-26 iunie.

”Mereu împreună! Acesta a fost nu doar sloganul celor 25 de Zilele ale Târgu Mureșului, ci și scopul lor. Sunt convins că a fost o experiență memorabilă pentru toată lumea, tineri și bătrâni, și că fiecare a găsit un program pe gustul său. Zilele Târgu Mureșului din acest an au fost rezultatul unui efort extraordinar comun. În colaborare cu instituțiile și organizațiile culturale ale orașului am reușit să punem la punct cel mai bogat program de evenimente din ultimii 25 de ani. 4 zile, 27.000 de participanți, 16 locații, 30 de concerte, 10 expoziții de artă, 9 spectacole de teatru, 17 evenimente sportive, 79 de cupluri fericite care și-au sărbătorit aniversarea nunții de aur, 1 câine adoptat la Târgul Pup-up Mix și o paradă de foc care îţi taie respirația. Așa am încheiat cea de-a 25-a ediție a Zilelor Târgu Mureșului!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.