Sony a lansat Inzone Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Sony a lansat Inzone

Gigantul japonez Sony a prezentat miercuri Inzone, noua sa marcă de echipamente dedicate universului tot mai captivant al jocurilor video, ilustrând astfel voinţa sa de a-şi spori prezenţa în acest sector dincolo de ecosistemul consolelor PlayStation, informează AFP. Gama Inzone conţine deocamdată două monitoare şi trei căşti audio. Deşi majoritatea acestor produse au fost gândite pentru a se adapta la PlayStation 5, ele vizează şi piaţa jocurilor video pe PC, un segment pe care Sony doreşte în mod clar să îl accelereze de acum înainte.

„Piaţa a crescut odată cu un interes tot mai mare pentru jocuri după înmulţirea turneelor de esport” şi cu progresele tehnologice din acest sector, a declarat Yukihiro Kitajima, directorul departamentului de jocuri video şi de marketing din cadrul Sony, citat într-un comunicat al grupului japonez.

 La sfârşitul lunii mai, Jim Ryan, directorul diviziei de jocuri Sony Interactive Entertainment, a dezvăluit că îşi doreşte „să stimuleze creşterea” grupului Sony în domeniul jocurilor video graţie segmentelor PC şi dispozitive mobile.

„Nu am fost prezenţi într-o manieră semnificativă” în aceste domenii, a recunoscut el, adăugând că vede în astfel de suporturi „oportunitatea de a evolua de la simpla prezenţă într-un segment foarte nişat al pieţei jocurilor video spre o prezenţă totală”.

Sony mizează în continuare în paralel pe consola sa PlayStation 5, lansată la sfârşitul anului 2020. Însă producţia acesteia este în continuare afectată de fluctuaţiile lanţurilor de aprovizionare cauzate de pandemia de coronavirus şi nu reuşeşte să răspundă cererii foarte mari din această perioadă.

AFP

( www.agerpres.ro )

Foto: https://neweysnews.co.uk

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE