Condamnare grea pentru cântăreţul american R. Kelly Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Condamnare grea pentru cântăreţul american R. Kelly

Cântăreţul american R. Kelly, găsit vinovat în 2021 de un tribunal din New York pentru conducerea timp de trei decenii a unui ”sistem” de exploatare sexuală a unor tinere, inclusiv a unor adolescente, a fost condamnat miercuri la 30 de ani de închisoare, informează AFP.

Această sentinţă dură împotriva cântăreţului în vârstă de 55 de ani a fost pronunţată de Tribunalul Federal din Brooklyn, după ce procesul împotriva rapperului, început în urmă cu nouă luni, a scos la iveală crime sexuale săvârşite în rândul comunităţii de culoare din Statele Unite.

 Artistul, cunoscut pe plan mondial datorită cântecului de mare succes ”I Believe I Can Fly” şi a albumelor sale vândute în 75 de milioane de exemplare, nu a făcut nicio declaraţie la anunţarea verdictului. A rămas la fel de tăcut ca şi în timpul celor şase săptămâni cât a durat procesul, din august până în septembrie anul trecut.

 Procurorul federal ceruse cel puţin 25 de ani de închisoare având în vedere ”pericolul” pe care îl reprezintă acest ”criminal, prădător” pentru victimele sale şi pentru opinia publică.

Procurorii l-au acuzat pe R. Kelly, Robert Sylvester Kelly pe numele său adevărat, pentru că ”s-a folosit de notorietatea lui (…) pentru a face din femei tinere, fragile şi vulnerabile, victimele sale în scopul obţinerii unor plăceri sexuale”.

AFP

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE