Home / Administrație / Cosmin Pop, director la ABA Mureș

Cosmin Pop, director la ABA Mureș

Noul director al Adinistrației Bazinală de Apă (ABA) Mureș este consilierul județean Cosmin Pop, informează pagina web a instituției, www.mures.rowater.ro. Acesta întregește staff-ul de conducere alcătuit din Szabo K. Zsombor – director adjunct, Liviu Călin Sara – director economic și Rodica Colceriu – director tehnic.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Consiliului Județean Mureș, www.cjmures.ro, Cosmin Pop a absolvit Universitatea ”Petru Maior” din Târgu Mureș, Facultatea de Inginerie, Tehnologia Construcțiilor de Mașini (2001-2006) și de-a lungul anilor a avut următoarele locuri de muncă: inginer calitate la CIE Matricon SA Târgu Mureș (2007-2011), inginer calitate-proces la Hirschmann România SRL Chirileu (2011-2012), director la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș (2012-2013), consilier grad I la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș (2013), director tehnic la Luxconstruct SA Reghin (2013), director la Oficiul Județean de Studii Pedologice și Agrochimice Mureș (2013-2016), șef formație la Administrația Bazinală de Apă Mureș (2016-2017) și șef atelier mecanic, întreținere, reparații și exploatare la Administrația Bazinală de Apă Mureș (2017-2022).

Totodată, Cosmin Pop are la activ două mandate de consilier județean din partea PSD, primul în perioada 2016-2020 și al doilea început în 2020.

Alex TOTH

Citeste si:  Livezeni: Incendiu nocturn la un adăpost de animale improvizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre ”Sighișoara Internațional Blues Festival” 2022

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara și-au dat acordul, recent, într-o ședință ordinară de lucru, pentru …