Încurajări pentru admitere din partea ISJ Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

Încurajări pentru admitere din partea ISJ

Evaluarea Națională a trecut, examenul de Bacalaureat a trecut, absolvenții claselor a VIII-a și cei ai claselor a XII-a/a XIII-a au depășit acest pas extrem de  important în ceea ce urmează să le clădească viitorul.

Inspectorul Școlar General al județului Mureș transmite și de această dată un gând bun celor care au trecut în ultima lună prin emoțiile constructive și încercările cele mai dificile din perioada adolescenței.

„S-a încheiat o etapă importantă din viața voastră: examenele naționale. Fiecare dintre voi a dat tot ce a fost mai bun pentru reușita finală. Ați dovedit că sunteți o generație puternică, încrezătoare, reușind încă o dată să vă depășiți limitele. Sunt mândru de voi, dragi absolvenți! Vă felicit și vă doresc să deveniți oamenii pe care dascălii voștri v-au inspirat, să vă amintiți mereu unii de alții, să continuați să visați pentru că niciodată nu este destul, să credeți în voi înșivă și să nu încetați nicicând să fiți copii! Mult succes la admiterea în liceu absolvenților de clasa a VIII-a! Mult succes la admiterea în universități absolvenților de clasa a XII-a/ aXIII-a!”, a transmis prof. dr. Sabin-Gavril Pășcan.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE