Recomandări Tripadvisor în Mureș. Cele mai apreciate restaurante, hoteluri și locuri Turism in Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 928 Vizualizări

Recomandări Tripadvisor în Mureș. Cele mai apreciate restaurante, hoteluri și locuri

Pe una dintre cele mai populare platforme pentru evaluarea destinațiilor de vacanță și a locurilor în care să-ți petreci timpul liber, apar, la mai multe categorii, și locuri și localuri din Mureș. Este vorba despre recomandări Tripadvisor în Mureș.

La categoria restaurante, potrivit utilizatorilor Tripadvisor, pe primul loc, cu cele mai multe evaluări pozitive, se află Petry Bistro Grill&Wine. Peste 190 de clienți care au mâncat cel puțin o dată aici au dat un calificativ „excellent”. Pe următorul loc se află Restaurant Privo. 124 de clienți au bifat acest restaurant la categorie „excellent”. Potrivit profilului restaurantului, aici se prepară rețete din bucătăria internațională, în special din cea europeană și cu precădere din cea italiană.

Pe locul al treilea este restaurantul Laci csarda, care, de altfel potrivit listei de recomandări Tripadvisor în Mureș, a strâns și cele mai multe review-uri, 680. Sunt multe review-uri pozitive, însă și câteva împotrivă. Dacă vreți să vă faceți o părere personală trebuie să le încercați personal. De asemenea, mai puteți merge și la următoarele restaurante din listă, precum La Teo Restaurant, La Piazzetta, Lyra, B.EAT – The rhythm of food sau Thai Kitchen.

Cele mai bune locuri din Mureș în care să stai ca turist

În ceea ce privește topul celor mai apreciate locuri de cazare în Mureș, la nivel județean, pe primul este Casa Savri din Sighișoara, care se află în centrul istoric. Are peste 180 de review-uri, majoritatea pozitive. Cei mai mulți utilizatori au apreciat serviciile, curățenia și unde se află. Pe următorul loc se află un alt loc de cazare din Sighișoara. Este vorba despre Taschler Haus, situat în Piața Herman Oberth.

Pe următoarele locuri se află Hotel Central Park și Mercure Binderbubi Hotel and Spa, ambele din Sighișoara. Urmează în top Plaza V Executive Hotel, din Târgu Mureș. De altfel, la nivelul orașului Târgu Mureș, acest hotel este cel mai bine clasat. Urmează în topul utilizatorilor Tripadvisor Hotel Privo, Business Hotel, Continental Forum, Villa Helvetia, Concordia și pensiunile Tempo sau Select Central.

De asemenea, mai există și o categorie pentru cei care fac recomandări de pensiuni și cabane pentru vacanță. Cea mai apreciată este Cabana Cerbu, situată în apropiere de Lunca Bradului, aprope de Munții Călimani, potrivit descrierii. Pe următorul loc se află Pensiunea Curtea bavareză, care se află la 500 de metri de centrul Târgului Mureș. Utilizatorii Tripadvisor mai recomandă și două apartamente din Târgu Mureș.

La capitolul shopping, în top sunt Promenada Mall, Flor de May, Mr. Gift și Blaze Design Store

Recomandări Tripadvisor în Mureș. Topul atracțiilor

Utilizatorii Tripadvisor au făcut o serie de recomandări și în ceea ce privește atracțiile din Târgu Mureș. Pe primul loc, cu peste 175 de review-uri, cele mai multe pozitive, se află Grădina Zoologică, cea mai mare din țară. Cei care au vizitat-o au apreciat varietatea de animale și păsări spunând că este „un loc minunat în care îți poți petrece timpul liber”.

Pe următorul loc este Palatul Culturii din Târgu Mureș. Utilizatorii l-au apreciat pentru frumusețea sa și l-au vizitat și pentru că aici se află Galeriile de artă din cadrul Muzeului Județean. Pe următorul loc în topul atracțiilor pentru utilizatorii Tripadvisor se află Cetatea Medievală din centrul orașului. Aici poate fi vizitată și Biserica Reformată din Cetate și Muzeul de Istorie și Arheologie.

A mai fost apreciată și Sinagoga din Târgu Mureș. Utilizatorii scriu în comentarii că le-a plăcut foarte mult și li s-a explicat că e o comunitate foarte mică de evrei în oraș și se deschide pentru rugăciune doar sâmbăta. De asemenea, au vizitat și un mic muzeu al comunității evreiești.

Un alt loc de petrecut timpul, recomandat pe Tripadvisor, este Complexul de Agrement, despre care cei care i-au trecut porțile spun că este un loc potrivit a petrece pe timpul verii. Multe recomandări sunt și pentru Muzeul Petry, situat în clădirea din pasajul Scăricica. Muzeul prezintă obiectele meseriei de măcelar, istoria breslei de măcelar și a familiei Petry. Administratorii spun că vor să readucă faima Târgului Mureș ca fiind „oraș al grătarelor”.

Pe lista de recomandări se mai află și Biblioteca Teleki-Bolyai, unde poate fi admirată o colecție impresionantă de carte, Catedrala Ortodoxă din Târgu Mureș, celebrele scări Rakoczi, centrul orașului, Statuia „Lupoaicei cu pui” sau Biserica baptistă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE