Toboşarul trupei Blink-182, spitalizat Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

Toboşarul trupei Blink-182, spitalizat

O inflamaţie severă a pancreasului, cauzată de o colonoscopie, a fost motivul pentru care Travis Barker, toboşarul trupei rock Blink-182, a fost spitalizat de urgenţă, potrivit presei americane, informează DPA.

Mai multe surse au declarat pentru site-ul TMZ că Travis Barker, în vârstă de 46 de ani, a suportat de curând acea procedură medicală, care a dus la pancreatită, o afecţiune ce provoacă stări de greaţă, dureri stomacale, vărsături şi alte simptome.

Travis Barker a fost internat într-un spital aflat în apropiere de vila sa din Los Angeles, unde locuieşte alături de soţia lui, starleta Kourtney Kardashian. Ulterior, rockerul american a fost transferat cu o ambulanţă la Centrul Medical Cedars-Sinai.

Kourtney Kardashian, care s-a căsătorit luna trecută cu Travis Barker, a rămas de atunci în acel spital pentru a fi alături de soţul ei, precizează tabloidele americane.

Persoanele care prezintă un risc mediu de cancer colorectal ar trebui să înceapă să urmeze proceduri de screening şi să facă colonoscopii după vârsta de 45 de ani, potrivit Cancer.org.

DPA

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE