Home / Slider / IMPORTANT! Centrul municipiului Târgu Mureș, închis circulației rutiere

IMPORTANT! Centrul municipiului Târgu Mureș, închis circulației rutiere

Distribuie

A doua etapă din Campionatul Național de Super Rally va avea loc sâmbătă, începând cu ora 8:00, pe circuit stradal în centrul Municipiului Târgu Mureș, un total de 25 de concurenți fiind înscriși la start.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș, circulația va fi restricționată începând de vineri, 1 iulie, ora 19.00, până duminică, 3 iulie, ora 6.00, în următoarea zonă: Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, strda Bolyai și Piața Petofi.

În același interval de timp, vor fi închise următoarele străzi: Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, George Enescu, Horea, Bartok Bela, Piața Petofi Sandor, Târgului, Ion Creangǎ, Mihail Kogǎlniceanu, Bolyai, Marton Aron, Koteles Samuel și Artei.

”Se permite intrarea și ieșirea riveranilor din perimetrul circuitului, controlat și dirijat de cǎtre directorul de concurs. Consiliul Local Târgu Mureș a alocat acestui eveniment suma de 150.000 lei”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Mureș: Percheziții într-un caz de organizare de lupte între câini

Distribuie Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au pus în executare marți, 16 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.