FOTO: Green River Residence, un nou proiect imobiliar pentru mureșeni Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1248 Vizualizări

FOTO: Green River Residence, un nou proiect imobiliar pentru mureșeni

Confort, aer curat, un cadru natural cu multă zonă verde și distanțe mici până la principalele zone de interes ale Târgu Mureșului. Asta va oferi Green River Residence, un nou proiect imobiliar ce urmează să fie demarat în toamna acestui an, într-o zonă liniștită, la aproximativ 2 kilometri de zona centrală a municipiului Târgu Mureș.

Imobilele colective tip P+2 generează în ultima vreme un interes tot mai mare pentru locatarii care își doresc un trai liniștit, nu departe de zonele de interes ale orașelor, fără grijle și responsabilitățile specifice unei vieți la casă. Pentru aceștia, un dezvoltator imobiliar cu experiență va ridica un nou complex rezidențial, la limita dintre Sâncraiu de Mureș și municipiul Târgu Mureș, la numai 2,3 kilometri de centrul orașului.

Ansamblul Green River Residence va fi situat într-o zonă liniștită și va fi compus din imobile P+2, cu câte 2 și 3 camere, elegante, spațioase, construite de o echipă experimentată și atentă la detalii.

Fiecare apartament va beneficia de câte două locuri de parcare.

În prima etapă vor fi ridicate două ansambluri de locuințe, urmând ca ulterior complexul rezidențial să fie extins. Green River Residence va avea spații verzi pe aproximativ 1.200 de metri pătrați, iar la parterul unora dintre imobile vor fi amenajate mici spații comerciale.

La câteva sute de metri de noul complex rezidențial se află un supermarket, iar distanța până la școlile și grădinițele din apropiere poate fi parcursă cu mașina în maxim 5 minute.  

Lucrările la Green River Residence vor începe în această toamnă, iar primele apartamente vor fi predate beneficiarilor la finalul anului viitor.

Dezvoltatorul proiectului, Compania Pas Imob Cris, are o vastă experiență în domeniu. În ultimii 16 ani ani a finalizat peste 100 de case și apartamente pe străzi din Sâncraiu de Mureș, cum ar fi Zorilor, Toamnei, Verii, Nucului, Paltinului, Apelor, Pieței etc.

În acest moment dezvoltatorul are disponibile spre vânzare, tot în Sâncraiu de Mureș, și câteva case, parter + etaj, în regim single, pe strada Pieței, construite pe un teren de aproximativ 500 de metri pătrați, care vor fi finalizate în toamna acestui an.

Informații suplimentare despre Green River Residence și despre alte proiecte ale companiei Pas Imob Cris, puteți obține la numerele de telefon 0741-500.318, 0742-435.646, 0741-146.700.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE