Home / Business / Linie de producție nouă la Monosuisse Ro Sighișoara

Linie de producție nouă la Monosuisse Ro Sighișoara

Conducerea societății Monosuisse Ro SRL, titulara proiectului „Instalarea unei linii de producție”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Sighișoara, strada Lalelelor nr. 14-16.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele luni între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet APM Mureș”, se menționează într-un anunț.

(Redacția)

Citeste si:  80.000 de lei din bugetul Târgu Mureșului pentru ”Turul ciclist al Ținutului secuiesc”?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Levente Borka-Vitális, față în față cu ursul

O conferință despre oameni și urși, despre coexistență și un festival dedicate convieţuirii dintre om …