Mare sărbătoare la Casa de modă Pierre Cardin Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Mare sărbătoare la Casa de modă Pierre Cardin

Casa de modă Pierre Cardin l-a omagiat pe celebrul său creator sâmbătă, ziua în care acesta ar fi împlinit vârsta de 100 de ani, cu o defilare organizată în reşedinţa sa din Veneţia şi cu dorinţa de a relansa un imperiu financiar care se bazează pe o multitudine de licenţe, informează AFP.


Palazzo Ca’Bragadin a găzduit pentru prima dată o retrospectivă a creaţiilor vestimentare futuriste şi extrem de grafice ale legendarului designer francez, care evocau cucerirea spaţiului. Lui Pierre Cardin, decedat în decembrie 2020 la vârsta de 98 de ani, nu îi plăcea „să i se spună ‘La Mulţi Ani!'”, dar i-ar fi plăcut să trăiască pentru a sărbători vârsta de 100 de ani, a declarat Rodrigo Basilicati-Cardin, nepotul designerului şi directorul general al companiei care gestionează această casă de modă.


Noua colecţie realizată în atelierele casei Pierre Cardin reia linia siluetelor-far din creaţia designerului francez de origine italiană, precum rochia-trapez şi motivele geometrice, fiind totodată axată pe eco-responsabilitate. Articolele vestimentare sunt confecţionate din stocurile de ţesături din depozitele casei Pierre Cardin, din poliester reciclat şi din fibre naturale de lotus şi bananier provenite de la o fabrică din Cambodgia.

AFP

( www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE