Home / Administrație / Rectificare de buget la Luduș

Rectificare de buget la Luduș

În ședința Consiliului Local Luduș din 28 iunie 2022, Proiectul de hotărâre inițiat de primarul orașului, Cristian Moldovan și prezentat de șef Birou „BFCRU” Maria Suciu a fost luat în discuție un referat întocmit de directorul „Direcției Intervenții, Transport, Zone Verzi”, Liviu Popa prin care se solicită alocarea unor sume pentru obiectivele „care se impun a se realiza prin rectificarea bugetului local”.

Consilierii locali au aprobat referatul de necesitate întocmit în concordanță cu noile obiective propuse, fiind de acord cu alocarea sumelor pentru: Achiziționarea de echipamente pentru semaforizarea trecerii de pietoni, la buton, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, lângă sediul Primăriei orașului Luduș (115.000 lei); Amenajarea parcării și aleii pietonale pe strada Policlinicii între Bl. 1 și Bl. 2 (190.000 lei); Reaparații cu mixtură asfaltică la parcarea dintre strada Lăcrămioarei și B-dul 1 Decembrie 1918, în apropierea Raiffeisen Bank (25.000 lei); Achiziționarea unui echipament pentru brichetarea rumegușului (145.000 lei); Suplimentarea bugetului actual la extinderea rețelei de iluminat public pe  străzile Viitorului, Garofiței, Bradului și Independenței (45.000 lei); Suplimentarea bugetului actual pentru efectuarea de lucrări la Monumentul Eroilor din Gheja (30.000 lei).

În aceeași ședință a Consiliului Local Luduș s-au repartizat din fondul de rezervă 90..000 lei pentru subcapitolul „Învățământ antepreșcolar”; 200.000 lei pentru subcapitolul „Sport”; 41.000 lei pentru subcapitolul „Zone Verzi” și 5.000 lei la subcapitolul „PSI”, pentru procurarea de echipamente de protecție.

Prin adresa nr. 30541 din 23 iunie 2022 se solicită alocarea sumei de 12.000 lei pentru achiziționarea unui sistem de supraveghere video necesar pentru siguranța cetățenilor de pe străzile Pârâului, 1 Mai, Turzii, B-dul 1 Decembrie 1918 și în interiorul clădirii situate în Parcul Tineretului.

Citeste si:  Artiști de marcă, la Harmonia Cordis 2022

Proiectul de hotărâre din 28 iunie 2022, privind rectificarea bugetului local a fost aprobat de aleșii locali în integralitatea sa.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pas înainte pentru Hidrocentrala din Răstolița

Sediul Primăriei comunei Răstolița a găzduit luni, 8 august, o dezbatere publică pentru acordarea Avizului …