Home / Administrație / Rectificare de buget la Luduș

Rectificare de buget la Luduș

Distribuie

În ședința Consiliului Local Luduș din 28 iunie 2022, Proiectul de hotărâre inițiat de primarul orașului, Cristian Moldovan și prezentat de șef Birou „BFCRU” Maria Suciu a fost luat în discuție un referat întocmit de directorul „Direcției Intervenții, Transport, Zone Verzi”, Liviu Popa prin care se solicită alocarea unor sume pentru obiectivele „care se impun a se realiza prin rectificarea bugetului local”.

Consilierii locali au aprobat referatul de necesitate întocmit în concordanță cu noile obiective propuse, fiind de acord cu alocarea sumelor pentru: Achiziționarea de echipamente pentru semaforizarea trecerii de pietoni, la buton, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, lângă sediul Primăriei orașului Luduș (115.000 lei); Amenajarea parcării și aleii pietonale pe strada Policlinicii între Bl. 1 și Bl. 2 (190.000 lei); Reaparații cu mixtură asfaltică la parcarea dintre strada Lăcrămioarei și B-dul 1 Decembrie 1918, în apropierea Raiffeisen Bank (25.000 lei); Achiziționarea unui echipament pentru brichetarea rumegușului (145.000 lei); Suplimentarea bugetului actual la extinderea rețelei de iluminat public pe  străzile Viitorului, Garofiței, Bradului și Independenței (45.000 lei); Suplimentarea bugetului actual pentru efectuarea de lucrări la Monumentul Eroilor din Gheja (30.000 lei).

În aceeași ședință a Consiliului Local Luduș s-au repartizat din fondul de rezervă 90..000 lei pentru subcapitolul „Învățământ antepreșcolar”; 200.000 lei pentru subcapitolul „Sport”; 41.000 lei pentru subcapitolul „Zone Verzi” și 5.000 lei la subcapitolul „PSI”, pentru procurarea de echipamente de protecție.

Prin adresa nr. 30541 din 23 iunie 2022 se solicită alocarea sumei de 12.000 lei pentru achiziționarea unui sistem de supraveghere video necesar pentru siguranța cetățenilor de pe străzile Pârâului, 1 Mai, Turzii, B-dul 1 Decembrie 1918 și în interiorul clădirii situate în Parcul Tineretului.

Proiectul de hotărâre din 28 iunie 2022, privind rectificarea bugetului local a fost aprobat de aleșii locali în integralitatea sa.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.