Home / Altele / Toate întrebările despre tine vor primi răspuns în cadrul unor cursuri de dezvoltare personală
cursuri de dezvoltare personala

Toate întrebările despre tine vor primi răspuns în cadrul unor cursuri de dezvoltare personală

Distribuie

Ai auzit de conceptul de învățare experiențială? Acesta reprezintă la ora actuală metoda cea mai eficientă și mai practică prin care copiii și adolescenții se familiarizează cu informațiile primite în sala de curs, învățând cum să le integreze apoi cu ușurință în activitățile lor zilnice. Prin această abordare este completată programa școlară, lecțiile axându-se în principal pe utilizarea pragmatică a noțiunilor învățate.

Copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și adolescenții între 15 și 18 ani pot participa la cursuri de dezvoltare personala în cadrul unui program alcătuit dintr-un mix de metode moderne de educație, ce combină activitățile de lucru în echipă, training, coaching, mentoring și feedback.

Pregătirea pentru un viitor de succes în viața personală și profesională începe de la cele mai fragede vârste. Copiii de azi, adulții de mâine, necesită o foarte mare atenție pe parcursul dezvoltării pentru a-și descoperi potențialul și pentru a deveni cea mai bună versiune a lor. Prin exerciții, jocuri și experiențe practice se antrenează deprinderile de bază, precum: planificarea vieții și a carierei, stabilirea obiectivelor, încrederea de sine, puterea de decizie, comunicarea constructivă și relaționarea, capacitatea de organizare, lejeritatea de a vorbi în public și persuasiunea.

Succesul se învață!

Orice întrebare ai avea despre tine își va găsi răspunsul în cadrul unor cursuri de dezvoltare personală. Avantajul de a fi îndrumat de traineri cu ani de experiență în domeniul formării și educației reprezintă un atu, putând beneficia în permanență de coaching avizat. Autocunoașterea,  stilul de viață echilibrat, inteligența emoțională și intrapersonală, precum și gândirea critică și analitică vor fi încurajate pas cu pas pe parcursul cursurilor. Vei învăța skill-uri importante pe care nu le înveți la școală, pentru a deveni un adult puternic, independent, cu o carieră de succes.

Dacă ești dependent de rețelele de socializare și asta îți ocupă timp prețios pe care l-ai putea valorifica într-un alt mod, prin intermediul programelor de cursuri de dezvoltare personală vei descoperi o modalitate inteligentă de a folosi internetul, pentru a-ți promova un business, o idee sau un proiect educativ.

Fiecare adolescent este atras de lumea virtuală, însă tendința de a pierde timpul inutil în acest spațiu este foarte crescută în rândul tinerilor, tocmai din lipsa unei educații corespunzătoare. Atunci când ai acces la un sistem de învățământ care te ghidează în selectarea activităților importante de cele care sunt doar consumatoare de timp, ești din start mult mai câștigat.  

Luarea deciziilor, nimic mai simplu!

După participarea la cursuri de dezvoltare personală nu vei mai spune niciodată că nu știi la ce facultate să te înscrii. Etapele parcurse spre autocunoaștere îți vor fi de un real ajutor în luarea celei mai bune decizii. Faptul că vei fi stăpân pe tine și vei avea deja conturat drumul pe care dorești să îl urmezi îți vor face misiunea mai ușoară.

Sentimentul că cei din jur nu te înțeleg, că relația cu părinții este deficitară sau că nu reușești să relaționezi constructiv sunt subiecte luate în vizorul acestor cursuri. De asemenea, tehnicile prezentate în modulul dedicat inteligenței emoționale te vor ajuta să eviți situațiile conflictuale și frustrările, controlând primul instinct și analizând cauzele conflictului. Practic, prin intermediul cursurilor vei descoperi cine ești, dar vei învăța și cum să îi „citești” pe ceilalți.

Pregătește-ți lista de întrebări și vino la cursuri de dezvoltare personală pentru a afla răspunsurile!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.