Anglia şi Ţara Galilor rămân fără pub-uri Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

Anglia şi Ţara Galilor rămân fără pub-uri

Numărul pub-urilor din Anglia şi Ţara Galilor este cel mai mic înregistrat vreodată, potrivit unei analize publicate luni, care dezvăluie impactul pandemiei de COVID-19 şi a creşterii costurilor asupra acestor localuri populare în rândul britanicilor, relatează AFP şi dpa.


Numărul total al pub-urilor a scăzut cu peste 7.000 într-un deceniu, ajungând la sub 40.000 în prima jumătate a anului 2022, cel mai scăzut nivel înregistrat, a anunţat compania de consultanţă imobiliară Altus Group. Unele pub-uri au fost demolate sau transformate în locuinţe sau birouri.


Sectorul ospitalităţii a fost zguduit de pandemia de COVID-19, care a condus la închiderea a numeroase localuri în timpul lockdown-urilor şi a provocat o scădere a cererii. Astăzi, sectorul se confruntă cu alte provocări, în plină inflaţie care a ajuns la 9,1% în luna mai în Marea Britanie, cea mai mare din ultimii 40 de ani.
„Deşi pub-urile s-au dovedit remarcabil de rezistente în timpul pandemiei, ele se confruntă acum cu noi provocări”, a declarat Robert Hayton, preşedintele Altus Group din Marea Britanie, invocând „creşterea costurilor la energie, presiunile inflaţioniste şi creşterile de taxe”.

AFP/DPA

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE