Cafea și recomandări pentru șoferi Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Cafea și recomandări pentru șoferi

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au derulat marți, 5 iulie, o nouă acțiune preventivă în trafic, pentru a preveni victimizarea cetățenilor prin infracțiuni specifice sezonului estival și prin accidente rutiere produse pe fondul oboselii la volan, a consumului de alcool sau substanțe interzise.

Astfel, polițiștii rutieri mureșeni au oprit în trafic autoturismele care au tranzitat pe DN13E60 și i-au servit pe conducătorii auto cu o cafea, oferindu-le astfel prilejul de a luat o scurtă pauză, înainte de a-și continua călătoria. Le-au oferit recomandări preventive utile cu privire la conducerea pe timp de noapte și măsurile de siguranță pe care trebuie să le aibă în vedere atunci când pornesc la drum, pentru a preveni furturile din locuințe și din autoturisme.

De asemenea, au fost oferite recomandări cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, dar și despre urmările sale, precum deteriorarea relațiilor cu familia și cu prietenii, dependența, depresia, violența, accidentele rutiere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE